Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση για τις μίνι κορασίδες

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος πήρε μέρος η ομάδα πόλο μίνι κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με τα νεαρά κορίτσια να περισυλλέγουν εμπειρίες.

Η ομάδα του Τάσου Παραδά αγωνίστηκε το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, παίζοντας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, γνωρίζοντας την ήττα και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε.

Αναλυτικά τα κορίτσια που αγωνίστηκαν, είναι τα εξής: Βαρδαλάκη, Βολιτάκη, Γιαννουδάκη, Γράσσου, Γυφτογιάννη, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αγάπη, Κουνδουράκη Αικατερίνη, Μανίτη, Παπουδάκη, Παραδά, Περδικάκη, Ρηγάκη, Τρουλάκη και Φουράκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ηττήθηκε από τους Πανιώνιο με 16-1 (το γκολ η Φουράκη), Εθνικό (18-0), ΓΣ Ηλιούπολης (10-2, τα γκολ οι Φουράκη και Παραδά) και Ολυμπιακό (11-1, το γκολ η Περδικάκη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ09/07/2020

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος έχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, παίζοντας από την Παρασκευή μέχρι …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ05/07/2020

ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Στο νήμα κρίθηκε η δεύτερη θέση που οδηγεί στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο νεανίδων. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ