Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση για τις μίνι κορασίδες

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος πήρε μέρος η ομάδα πόλο μίνι κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με τα νεαρά κορίτσια να περισυλλέγουν εμπειρίες.

Η ομάδα του Τάσου Παραδά αγωνίστηκε το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, παίζοντας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, γνωρίζοντας την ήττα και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε.

Αναλυτικά τα κορίτσια που αγωνίστηκαν, είναι τα εξής: Βαρδαλάκη, Βολιτάκη, Γιαννουδάκη, Γράσσου, Γυφτογιάννη, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αγάπη, Κουνδουράκη Αικατερίνη, Μανίτη, Παπουδάκη, Παραδά, Περδικάκη, Ρηγάκη, Τρουλάκη και Φουράκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ηττήθηκε από τους Πανιώνιο με 16-1 (το γκολ η Φουράκη), Εθνικό (18-0), ΓΣ Ηλιούπολης (10-2, τα γκολ οι Φουράκη και Παραδά) και Ολυμπιακό (11-1, το γκολ η Περδικάκη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ15/10/2019

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό είχε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ16/10/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΟΔ. ΝΙΚΟΛΑΐΔΗ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον κ. Θεόδωρο Νικολαΐδη για την αγορά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ