Ολοκλήρωσαν με χάλκινο μετάλλιο στη Σεβίλλη Αλατζά και Κρομμυδάκη

Με μία ακόμα επιτυχία ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο Μεσογειακό Κύπελλο καλλιτεχνικής κολύμβησης οι Αθηνά Αλατζά και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Ομαδικού.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό, φτάνοντας μαζί με την Εθνική μας ομάδα Κορασίδων σε μια νέα διάκριση. Αυτό συνέβη στο Ομαδικό, με τα κορίτσια να καταφέρνουν ν’ ανέβουν στην 3η θέση του βάθρου πίσω από τη Ισπανία και την Ιταλία, ενώ αντίστοιχα, στην ΟΠΕΝ κατάταξη, η Ελλάδα ήταν 4η.

Με την Εθνική μας ομάδα στον τελικό του Ομαδικού, αγωνίστηκαν οι Αγγελοπούλου, Δεληγιάννη, Βάγια, Φραγκάκη, Γεωργιουδάκη, Γιαλαμά, Καραμέσιου, Μισίκεβιτς, ενώ αναπληρωματικές ήταν οι Αλατζά, Μπέκου, Κρομμυδάκη και Θεοδωρίδου.

Η Ελλάδα, ολοκλήρωσε έτσι την αποστολή της στους αγώνες που διεξήχθησαν στη Σεβίλλη, με ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια, ενώ στη γενική βαθμολογία του Μεσογειακού Κυπέλλου, κατέλαβε την 3η θέση. Οσον αφορά, δε, στην ΟΠΕΝ κατάταξη, η Ελλάδα ήταν 4η σε σύνολο 29 χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ17/02/2019

«ΧΡΥΣΕΣ» ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β!

Στην κορυφή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επιστρέφουν οι Κορασίδες Β! Τα εντυπωσιακά κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να σφραγίσουν την …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μετά τις Κορασίδες Α, οι Κορασίδες Β αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο (16, 17/2) στο χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, οι αγώνες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ