Ολοκλήρωσαν με χάλκινο μετάλλιο στη Σεβίλλη Αλατζά και Κρομμυδάκη

Με μία ακόμα επιτυχία ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο Μεσογειακό Κύπελλο καλλιτεχνικής κολύμβησης οι Αθηνά Αλατζά και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Ομαδικού.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό, φτάνοντας μαζί με την Εθνική μας ομάδα Κορασίδων σε μια νέα διάκριση. Αυτό συνέβη στο Ομαδικό, με τα κορίτσια να καταφέρνουν ν’ ανέβουν στην 3η θέση του βάθρου πίσω από τη Ισπανία και την Ιταλία, ενώ αντίστοιχα, στην ΟΠΕΝ κατάταξη, η Ελλάδα ήταν 4η.

Με την Εθνική μας ομάδα στον τελικό του Ομαδικού, αγωνίστηκαν οι Αγγελοπούλου, Δεληγιάννη, Βάγια, Φραγκάκη, Γεωργιουδάκη, Γιαλαμά, Καραμέσιου, Μισίκεβιτς, ενώ αναπληρωματικές ήταν οι Αλατζά, Μπέκου, Κρομμυδάκη και Θεοδωρίδου.

Η Ελλάδα, ολοκλήρωσε έτσι την αποστολή της στους αγώνες που διεξήχθησαν στη Σεβίλλη, με ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια, ενώ στη γενική βαθμολογία του Μεσογειακού Κυπέλλου, κατέλαβε την 3η θέση. Οσον αφορά, δε, στην ΟΠΕΝ κατάταξη, η Ελλάδα ήταν 4η σε σύνολο 29 χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ18/04/2019

ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Ξεκίνησαν την Πέμπτη (18/4) οι υποχρεώσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ομάδα νεανίδων καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Δέκα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ07/04/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Με ένα ακόμη μετάλλιο στο αγώνισμα του Κόμπο ολοκλήρωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την παρουσία του στο «HELLAS BEETLES CUP» …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ