Οκτώ προκρίσεις στο Σχοινιά

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 1ο τεστ Εθνικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι αθλητές συμμετείχαν σε δοκιμασίες που έγιναν σε βάρκα (Κ1) στις αποστάσεις 200 και 2000 μέτρων, η δε τελική τους κατάταξη προέκυψε από τους βαθμούς που συγκέντρωσαν σε όλες τις αποστάσεις.

Συγκεκριμένα στην επομένη φάση προκρίθηκαν οκτώ αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου που είναι οι εξής:

• Κουτσοποδιώτης Ιωάννης: 6ος στην κατηγορία Ανδρών
• Αντωνίου Ιωάννης: 3ος στην κατηγορία Εφήβων
• Τσουπάκης Χρήστος: 5ος στην κατηγορία Εφήβων
• Κουριδάκης Ιωάννης: 6ος στην κατηγορία Εφήβων
• Τζανακόπουλος Αθανάσιος: 6ος στην κατηγορία Εφήβων
• Καράκη Κλειώ: 8η στην κατηγορία Νεανίδων
• Κέκελου Αθηνά: 1η στην κατηγορία Γυναικών
• Σαράντου Κωνσταντίνα: 3η στην κατηγορία Γυναικών

Οι Σηφάκης Γεώργιος, Καράκης Γεώργιος και Μαυρομμάτης Μιχαήλ δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις επιλέξιμες θέσεις και αποκλείστηκαν.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Κανόε Καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη: «Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές που προκρίθηκαν στην επομένη φάση. Εδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι και φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Συνοδός της αποστολής ήταν ο βοηθός έφορου του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Η ANEK LINES

Σημειώνεται ότι και για το 2018 αρωγός του τμήματος παραμένει ο επίσημος χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES. Τους ευχαριστούμε και εκφράζουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας, που είναι πάντα δίπλα μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Χατζηδάκη Νεκτάριο, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκίνητων στην Σούδα για την πολύτιμη βοήθεια του προς το τμήμα.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30-17:30. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΚΥΡ17/06/2018

ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΡΑΓΟΝΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσει ο Γιάννης Κουτσοποδιώτης, καθώς θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ14/06/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 11 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Μία ακόμα αποστολή στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αθλητές του Μανώλη Αγγελάκη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ