Με 8 αθλητές ο ΝΟΧ στο Αναπτυξιακό της ΚΟΕ

Οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τέσσερα αγόρια και άλλα τέσσερα κορίτσια, γεννημένα τα έτη από το 2006 μέχρι το 2009 περιλαμβάνονται ανάμεσα στους 378 κολυμβητές και κολυμβήτριες απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν ενταχθεί στο φετινό αναπτυξιακό πρόγραμμα που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Αυτό γνωστοποίησε με σχετική ανάρτηση η ΚΟΕ, όπου και τονίζεται ότι στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχει και ο Κώστας Τζιλιβάκης ως συντονιστής σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης, εκτός ασφαλώς από τη θέση που κατέχει ως ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η επιλογή για τους οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου έγινε μετά τις επιδόσεις που κατάφεραν την προηγούμενη χρονιά όπου και κατατάχτηκαν μέχρι την 6η θέση.

Συνολικά από την Κρήτη συμμετέχουν 13 αθλητές και αθλήτριες.

Αναλυτικότερα, οι επίλεκτοι από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι οι εξής:
Δαουράκης Γεώργιος, Μπαλαντίνου Βιολέτα Αικατερίνη, Νικολακάκης Κωνσταντίνος, Κονταξάκη Ελευθερία, Αντωνογιαννάκης Φίλιππος, Πιτσιτάκη Ερατώ, Γεωργιάδη Αναστασία και Ηλιάκης Εμμανουήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/12/2021

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Πολύ καλές επιδόσεις επεφύλασσαν για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/11/2021

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ 1ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Με τη συμμετοχή 212 κολυμβητών και κολυμβητριών από συνολικά 11 σωματεία απ’ όλη την Κρήτη διεξήχθησαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ