Με 8 αθλητές ο ΝΟΧ στο Αναπτυξιακό της ΚΟΕ

Οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τέσσερα αγόρια και άλλα τέσσερα κορίτσια, γεννημένα τα έτη από το 2006 μέχρι το 2009 περιλαμβάνονται ανάμεσα στους 378 κολυμβητές και κολυμβήτριες απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν ενταχθεί στο φετινό αναπτυξιακό πρόγραμμα που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Αυτό γνωστοποίησε με σχετική ανάρτηση η ΚΟΕ, όπου και τονίζεται ότι στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχει και ο Κώστας Τζιλιβάκης ως συντονιστής σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης, εκτός ασφαλώς από τη θέση που κατέχει ως ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η επιλογή για τους οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου έγινε μετά τις επιδόσεις που κατάφεραν την προηγούμενη χρονιά όπου και κατατάχτηκαν μέχρι την 6η θέση.

Συνολικά από την Κρήτη συμμετέχουν 13 αθλητές και αθλήτριες.

Αναλυτικότερα, οι επίλεκτοι από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι οι εξής:
Δαουράκης Γεώργιος, Μπαλαντίνου Βιολέτα Αικατερίνη, Νικολακάκης Κωνσταντίνος, Κονταξάκη Ελευθερία, Αντωνογιαννάκης Φίλιππος, Πιτσιτάκη Ερατώ, Γεωργιάδη Αναστασία και Ηλιάκης Εμμανουήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ02/12/2020

ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ;

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sportsfeed έχει παραχωρήσει ο προπονητής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης. Ο κ. Τζιλιβάκης εξακολουθεί να …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ24/11/2020

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Από την Αθήνα πλέον συνεχίζεται η προετοιμασία για τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη. Οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ