Οδηγίες για την προσέλευση θεατών στο ματς ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES-Πανιώνιος

Ο Nαυτικός Oμιλος Χανίων ανακοινώνει πως στο πλαίσιο του πρώτου φετινού αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων μεταξύ Nαυτικού Oμίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES-Πανιωνίου θα ισχύσουν οι σχετικές οδηγίες για τον Covid όπως έχουν αναρτηθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ειδικότερα, δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες θα έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι θεατές ή οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

– Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

– Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο κολυμβητήριο.

Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους στο κολυμβητήριο, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφους, φωτογράφους, για την είσοδο τους στα παιχνίδια ισχύει η άνωθι ΚΥΑ που αναφέρει: Οι εργαζόμενοι στους αθλητικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ23/10/2021

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την πρώτη φετινή του νίκη γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατάφερε να επιβληθεί …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ22/10/2021

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Με στόχο την απόσπαση του πρώτου θετικού αποτελέσματος για το φετινό πρωτάθλημα της Α1, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ