Ο Ναυτικός Ομιλος δίπλα στο εγχείρημα του Γιώργου Κλεινάκη

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στηρίζει την προσπάθεια του αθλητή Γιώργου Κλεινάκη, ο οποίος μέσα στον Απρίλιο (1-10/4) σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τον γύρο της Κρήτης με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία), έχοντας ως αφετηρία και τερματισμό τα Χανιά. Ειδικότερα, η απόσταση που σκοπεύει να καλύψει, υπερβαίνει τα 650 χιλιόμετρα, ξεκινώντας την προσπάθειά του την προσεχή Παρασκευή 1 Απριλίου.

Μέσα από αυτή την αθλητική δράση που έχει ως συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και υποστηρικτές το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τους Δήμους Χανίων, Καντάνου/Σελίνου και Σφακίων, καθώς και την στήριξη οργανισμών και ιδιωτών, θα συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των παρακάτω μη κερδοσκοπικών σωματείων:

• Το Χαμόγελο του Παιδιού

• Η Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος”

• Το Σωματείο “Ορίζοντας”

• Η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.)

Να σημειωθεί ότι το εγχείρημα από τον Κλεινάκη γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι αρκετά απαιτητικό. Ο Κλεινάκης είχε καταφέρει τον Ιούνιο του 2021 να διανύσει ποδηλατώντας, ορειβατώντας και κωπηλατώντας μια απόσταση 240+ χλμ. με δυσκολότερη τη διαδρομή με SUP από Σφακιά προς Γαύδο και την αμέσως επόμενη ημέρα από Γαύδο προς Παλαιόχωρα.

Ο Ναυτικός Ομιλος έχει τοποθετήσει κουμπαράδες στην γραμματεία και στο κυλικείο του κολυμβητηρίου και καλεί όλους όσοι το επιθυμούν να συνδράμουν μέσω αυτής της δράσης στην προσπάθεια του Χανιώτη αθλητή για την ενίσχυση των παραπάνω σωματείων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΠΕΜ09/06/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ SUP ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμήματος ενηλίκων SUP. Τα μαθήματα ορίζονται να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και …

Περισσοτερα
SUP
ΤΕΤ18/05/2022

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα πανελλήνια πρωταθλήματα SUP (Sprint – Technical – Long distance) …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ