Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ξεχώρισε στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Την τιμητική τους, για μια ακόμη χρονιά, είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο (Εθνικές ομάδες) στην ανακοίνωση των βραβείων του ΠΣΑΤ.

Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο βάσει ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών σε όλη τη χώρα και οι διακρίσεις που ξεχώρισαν και αφορούν τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, περικλείουν με τιμή τόσο τον ίδιο, όσο φυσικά και τους αθλητές του.

Η διάκριση που σίγουρα ξεχωρίζει, είναι αυτή της Αννας Ντουντουνάκη, η οποία διεκδικεί τον τίτλο της Κορυφαίας Αθλήτριας για το 2021. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης θα γίνει γνωστό την προσεχή Τετάρτη (22/12) για το αν θα καταφέρει να είναι αυτή που θα πάρει το βραβείο, όμως ψηφίστηκε μετά τις εντυπωσιακές φετινές της επιδόσεις μέσα στην τριάδα των κορυφαίων Ελληνίδων.

Από εκεί και πέρα, ανάμεσα στους κορυφαίους σύμφωνα με τον ΠΣΑΤ συγκαταλέγονται για το 2021 οι εξής:

• Η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Εφήβων μέσω της ανάδειξής στην 9η θέση για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Μάλτα. Στις τάξεις της ήταν οι Κώστας Κανδανολέων, Γιώργος Νικολαΐδης και Σεμίρ Σπάχιτς.

• Η Εθνική Κόμπο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών έρχεται 10η Κορυφαία Ομάδα για το 2021. Η Βιολέτα Ζουζούνη ήταν στο χορευτικό που αναδείχτηκε στη 2η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

• Ο Ηλίας Μαχαίρας ψηφίστηκε στη 13η θέση ως Κορυφαίος προπονητής, καθοδηγώντας την Εθνική πόλο εφήβων στη Μάλτα.

• Η Εθνική Tεχνικής Κολύμβησης 4×100μ. επιφάνεια αναδείχτηκε 19η Κορυφαία Ομάδα. Μέλος της σκυτάλης, που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων/νεανίδων, που διεξήχθη στο Λινιάνο, ήταν ο Βασίλης Χατζηδάκης.

• Η Χριστιάνα Σκυλουράκη βρέθηκε στην 20ή θέση ως Κορυφαία Αθλήτρια βάσει των επιδόσεών της στην τεχνική κολύμβηση.

• Η Εθνική Υδατοσφαίρισης Παίδων, με τον Γιώργο Μητράκη στη σύνθεσή της βρέθηκε στην 28η θέση ως Κορυφαία Ομάδα του 2021, χάρη στο χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό που διεξήχθη στο Λουλέ της Πορτογαλίας.

Ο Ναυτικός Ομιλος εκφράζει επίσης θερμά συγχαρητήρια στους Χανιώτες, Αντώνη Τσαπατάκη (κολύμβηση, 6ος Κορυφαίος Αθλητής με Αναπηρία), Κωστή Παπαμαρκάκη (σφυροβολία, 13ος Κορυφαίος Προπονητής) και Ορέστη Ντουσάκη (σφυροβολία, 28ος Κορυφαίος Αθλητής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ26/05/2022

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων χαιρετίζει με χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού για την παρουσίαση των μελετών …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΕΤ18/05/2022

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη και για τη φετινή σεζόν θερινών αθλητικών προγραμμάτων για παιδιά. Ειδικότερα: • Κολύμβηση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ