«Ο Ν.Ο. Χανίων έκανε εξαιρετική δουλειά»

Με πολύ καλά λόγια για την οργανωτική προσπάθεια που κατέβαλλε στα Βενιζέλεια κολύμβησης ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μίλησε ο Νίκος Κραουνάκης.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα της κολύμβησης εξήρε την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, τονίζοντας την ικανοποίησή του για το πώς κύλησαν οι αγώνες.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Το διήμερο κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα. Οργανωτικά, ο Ν.Ο. Χανίων έκανε εξαιρετική δουλειά και κανένας δεν είχε παράπονο. Σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις και αξιόλογοι χρόνοι για την εποχή, καθώς οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πλέον, προετοιμαζόμαστε για τους Βαλκανικούς αγώνες στην Καβάλα, που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 11-12 Μαΐου».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται το γεγονός ότι στα Βενιζέλεια πήραν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από 30 σωματεία της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ επισημαίνεται ακόμη ότι ο Κρίστιαν Γκολομέεβ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποιώντας 22.15 χρόνο στα 50μ. ελεύθερο, καθώς και πως ήταν «πολύ καλή» η παρουσία τριών Χανιωτών αθλητών, της Αννας Ντουντουνάκη, του Αλέξανδρου Κάχρη και του Απόστολου Παπαστάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/02/2020

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε αθλητές που μετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ερζερούμ της Τουρκίας. …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ15/02/2020

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Ο ΚΑΧΡΗΣ!

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ