«Ο Ν.Ο. Χανίων έκανε εξαιρετική δουλειά»

Με πολύ καλά λόγια για την οργανωτική προσπάθεια που κατέβαλλε στα Βενιζέλεια κολύμβησης ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μίλησε ο Νίκος Κραουνάκης.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα της κολύμβησης εξήρε την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, τονίζοντας την ικανοποίησή του για το πώς κύλησαν οι αγώνες.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Το διήμερο κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα. Οργανωτικά, ο Ν.Ο. Χανίων έκανε εξαιρετική δουλειά και κανένας δεν είχε παράπονο. Σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις και αξιόλογοι χρόνοι για την εποχή, καθώς οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πλέον, προετοιμαζόμαστε για τους Βαλκανικούς αγώνες στην Καβάλα, που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 11-12 Μαΐου».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται το γεγονός ότι στα Βενιζέλεια πήραν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από 30 σωματεία της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ επισημαίνεται ακόμη ότι ο Κρίστιαν Γκολομέεβ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποιώντας 22.15 χρόνο στα 50μ. ελεύθερο, καθώς και πως ήταν «πολύ καλή» η παρουσία τριών Χανιωτών αθλητών, της Αννας Ντουντουνάκη, του Αλέξανδρου Κάχρη και του Απόστολου Παπαστάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΟ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης. Ο πρωταθλητής του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ