Ο Ν.Ο. Αγ. Νικολάου τίμησε Παπαστάμο, Κάχρη και Τζιλιβάκη

Τιμές στον πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης, Απόστολο Παπαστάμο, στον Αλέξανδρο Κάχρη, αλλά και στον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη, απέδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Αγίου Νικολάου.

Ο σύλλογος του Λασιθίου με την ευκαιρία της διεξαγωγής της προκριματικής ημερίδας grand prix που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο τίμησε τους δύο πρωταθλητές, καθώς και τον προπονητή τους στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Μάλιστα, ειδικότερα ο Κάχρης, με την επίδοση που είχε στα 800μ. ελεύθερο όπου σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αν μη τι άλλο, εξαργύρωσε αυτή την τιμητική βράβευση που του έγινε.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ν.Ο. Αγίου Νικολάου, Νίκος Χαλκιαδάκης (σε Παπαστάμο και Κάχρη) και ο προπονητής του σωματείου, Μανώλης Τσαμπανάκης (στον κ. Τζιλιβάκη).

Επίσης, αναμνηστικό λεύκωμα της πόλης του Αγίου Νικολάου, δόθηκε στον Ν.Ο. Χανίων, το οποίο και παρέλαβε η πρόεδρος, Χαρούλα Μυλωνάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ04/08/2020

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Τη μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής χρονιάς αντιμετωπίζουν πέντε κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι το διήμερο Τετάρτη 5 και …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ31/07/2020

ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Σε αγωνιστική δράση θα βρεθούν αυτό το Σάββατο (1/8) τρία σωματεία από την Κρήτη, ανάμεσα τους και ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ