Ο Ν.Ο. Αγ. Νικολάου τίμησε Παπαστάμο, Κάχρη και Τζιλιβάκη

Τιμές στον πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης, Απόστολο Παπαστάμο, στον Αλέξανδρο Κάχρη, αλλά και στον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη, απέδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Αγίου Νικολάου.

Ο σύλλογος του Λασιθίου με την ευκαιρία της διεξαγωγής της προκριματικής ημερίδας grand prix που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο τίμησε τους δύο πρωταθλητές, καθώς και τον προπονητή τους στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Μάλιστα, ειδικότερα ο Κάχρης, με την επίδοση που είχε στα 800μ. ελεύθερο όπου σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αν μη τι άλλο, εξαργύρωσε αυτή την τιμητική βράβευση που του έγινε.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ν.Ο. Αγίου Νικολάου, Νίκος Χαλκιαδάκης (σε Παπαστάμο και Κάχρη) και ο προπονητής του σωματείου, Μανώλης Τσαμπανάκης (στον κ. Τζιλιβάκη).

Επίσης, αναμνηστικό λεύκωμα της πόλης του Αγίου Νικολάου, δόθηκε στον Ν.Ο. Χανίων, το οποίο και παρέλαβε η πρόεδρος, Χαρούλα Μυλωνάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ10/12/2019

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Με την κατάκτηση ενός σπουδαίου βραβείου και μιας τιμητικής διάκρισης ολοκληρώνει ο Απόστολος Παπαστάμος το καλύτερο έτος της αθλητικής του …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ09/12/2019

ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ

Με επιτυχία συμμετείχαν οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα που διοργάνωσε το περασμένο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ