Ο Ν.Ο. Αγ. Νικολάου τίμησε Παπαστάμο, Κάχρη και Τζιλιβάκη

Τιμές στον πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης, Απόστολο Παπαστάμο, στον Αλέξανδρο Κάχρη, αλλά και στον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη, απέδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Αγίου Νικολάου.

Ο σύλλογος του Λασιθίου με την ευκαιρία της διεξαγωγής της προκριματικής ημερίδας grand prix που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο τίμησε τους δύο πρωταθλητές, καθώς και τον προπονητή τους στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Μάλιστα, ειδικότερα ο Κάχρης, με την επίδοση που είχε στα 800μ. ελεύθερο όπου σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αν μη τι άλλο, εξαργύρωσε αυτή την τιμητική βράβευση που του έγινε.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ν.Ο. Αγίου Νικολάου, Νίκος Χαλκιαδάκης (σε Παπαστάμο και Κάχρη) και ο προπονητής του σωματείου, Μανώλης Τσαμπανάκης (στον κ. Τζιλιβάκη).

Επίσης, αναμνηστικό λεύκωμα της πόλης του Αγίου Νικολάου, δόθηκε στον Ν.Ο. Χανίων, το οποίο και παρέλαβε η πρόεδρος, Χαρούλα Μυλωνάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/05/2020

ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Νέο αφιέρωμα στον Απόστολο Παπαστάμο εν όψει της επιστροφής του την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ13/05/2020

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ: ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος επιλέχθηκε από την ATHENS VOICE προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για το ποια θα είναι τα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ