Ο Απόστολος Παπαστάμος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με παγκόσμιο ρεκόρ!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική, με τον Απόστολο Παπαστάμο να στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής με ένα ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ!

Αυτή τη φορά, η επιτυχία για τον Παπαστάμο είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ο Χανιώτης πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει όλους του τους αντιπάλους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο αγώνισμα των 400μ. μικτή με ένα ασύλληπτο ρεκόρ, έναν χρόνο που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία εφήβων! Μάλιστα, όχι απλά κατέβασε το χρόνο, αλλά συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε από τις 2 Aυγούστου 2019 ο Αμερικανός -και αντίπαλος του στον τελικό- Καρσόν Φοστέρ με 4:13.39.

Ο χρόνος για τον Παπαστάμο είναι 4:11.93, που συν τοις άλλοις αποτελεί πανευρωπαϊκό ρεκόρ, πανελλήνιο ρεκόρ σε επίπεδο ανδρών, ενώ φυσικά είναι όριο Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι μια επίδοση συγκλονιστική από τον Παπαστάμο, που επιβεβαιώνοντας τις τεράστιες δυνατότητες του κατάφερε να αναδειχθεί νικητής σε μια κούρσα που ήταν συγκλονιστική. Αφησε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω του τον Ρώσο, Ιλια Μποροντίν, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 4:12.95 ενώ τρίτος βρέθηκε ο Λεόν Μαρτσάντ από τη Γαλλία με 4:16.37.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κάτοχος του μέχρι σε αυτό τον αγώνα παγκοσμίου ρεκόρ, ο Αμερικανός Φοστέρ τερμάτισε στην 6η θέση με επίδοση 4:17.39.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια προκειμένου να περιγραφεί η ασύλληπτη επίδοση για τον Παπαστάμο, ο οποίος μετά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στα 200 και 400μ. μικτή, στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400μ. μικτή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/02/2020

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε αθλητές που μετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ερζερούμ της Τουρκίας. …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ15/02/2020

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Ο ΚΑΧΡΗΣ!

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ