Νικήτριες οι Γοργόνες!

Με τον τελικό ανάμεσα σε Γοργόνες και Πιράνχας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (21/12) το εσωτερικό τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και διήρκησε για πέντε ημέρες στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Νικήτριες αναδείχτηκαν οι Γοργόνες οι οποίες επιβλήθηκαν των Πιράνχας με 6-4 σε έναν πολύ όμορφο τελικό ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα των Σφυροκέφαλων, κερδίζοντας, στον μικρό τελικό, τους Καρχαρίες με 5-4.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο και άκρως χριστουγεννιάτικο μπουφέ, το οποίο επιμελήθηκε ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων αθλούμενων και φίλων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Σύμφωνα με τον προπονητή της προαγωνιστικής ομάδας του ΝΟΧ, Αντώνη Βασιλάκη: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους που μας στήριξαν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους και ευχόμαστε καλές γιορτές. Φυσικά, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σύλλογο γονέων κηδεμόνων αθλούμενων και φίλων υδατοσφαίρισης, που με τη βοήθεια, το χαμόγελο και τα κεράσματά τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στη διήμερη γιορτή πόλο του του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Επιστροφή στις πισίνες την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Τζίνα Λιοτσάκη, τονίζει τα εξής: «Ως πρόεδρος του συλλόγου, εκπροσωπώντας αυτήν την όμορφη δημιουργική ομάδα που με μεγάλη αγάπη δουλέψαμε για να βγει αυτό το διήμερο των χριστουγεννιάτικων γιορτών, θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν το συμβούλιο μου για την στήριξη και την άριστη συνεργασία. Θέληση για να βγει το θεμιτό αποτέλεσμα… Τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας, την διοίκηση του Ομίλου για την άψογη συνεργασία και φυσικά όλα τα παιδιά που όλα αυτά γίνονται μόνο γι’ αυτόν τον λόγο. Ο σύλλογος μου υπόσχεται ότι κάθε φορά θα προσπαθεί οι γιορτές να είναι καλύτερες με τον μόνο στόχο τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ, παίρνουμε δύναμη από την αγάπη σας και προχωράμε. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές γεμάτα αγάπη και οικογενειακή ευτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ