Νικηφόρα συνέχεια στο Minoan Water Polo League

Νικηφόρα συνεχίζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την πορεία του στο Minoan Water Polo League, με τις δυο ομάδες του να φτάνουν σε νέες νίκες το Σάββατο (24/11).

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής, οι ομάδες πόλο μίνι παίδων και προμίνι αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σημειώνοντας νέες επιτυχίες. Ειδικότερα, ο ΝΟΧ1 επιβλήθηκε με 6-5 του Ν.Ο. Αγίου Νικολάου ενώ ο ΝΟΧ2 είχε ακόμα πιο εύκολο έργο, κερδίζοντας με 17-1 το Πλιτς Πλατς2.

Ο ΝΟΧ2 συνεχίζει έτσι με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΝΟΧ1 μετρά από τη δική του πλευρά, τρεις νίκες σε επίσης τρία ματς, αφού εκκρεμεί αυτό με τον ΝΟΡ1.

Για μια ακόμη φορά, ο κόουτς, Γιάννης Ζαγουράκης χρησιμοποίησε τους εξής αθλητές: Ασναουρίδης, Βυζιράκης, Γιαννούλης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Γρηγορομιχελάκης, Δάμο, Ιγνατίου, Καλογερής, Καυκαλάκης, Κρασάκης, Κωνσταντίνου, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Πουλής, Πρωιμάκης, Σαμαράς, Σάχου, Σκουνάκης, Σολιδάκης, Σόρκος, Σταματουλάκης, Τζανακάκης, Τσοντάκης, Τσουρής, Χειλουδάκης και Χολετσίδης.

Την επόμενη 5η αγωνιστική ο ΝΟΧ1 θα αντιμετωπίσει το Πλιτς Πλατς 1 και ο ΝΟΧ2 θα παίξει κόντρα στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ