Νικηφόρα συνέχεια στο Minoan Water Polo League

Νικηφόρα συνεχίζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την πορεία του στο Minoan Water Polo League, με τις δυο ομάδες του να φτάνουν σε νέες νίκες το Σάββατο (24/11).

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής, οι ομάδες πόλο μίνι παίδων και προμίνι αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σημειώνοντας νέες επιτυχίες. Ειδικότερα, ο ΝΟΧ1 επιβλήθηκε με 6-5 του Ν.Ο. Αγίου Νικολάου ενώ ο ΝΟΧ2 είχε ακόμα πιο εύκολο έργο, κερδίζοντας με 17-1 το Πλιτς Πλατς2.

Ο ΝΟΧ2 συνεχίζει έτσι με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΝΟΧ1 μετρά από τη δική του πλευρά, τρεις νίκες σε επίσης τρία ματς, αφού εκκρεμεί αυτό με τον ΝΟΡ1.

Για μια ακόμη φορά, ο κόουτς, Γιάννης Ζαγουράκης χρησιμοποίησε τους εξής αθλητές: Ασναουρίδης, Βυζιράκης, Γιαννούλης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Γρηγορομιχελάκης, Δάμο, Ιγνατίου, Καλογερής, Καυκαλάκης, Κρασάκης, Κωνσταντίνου, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Πουλής, Πρωιμάκης, Σαμαράς, Σάχου, Σκουνάκης, Σολιδάκης, Σόρκος, Σταματουλάκης, Τζανακάκης, Τσοντάκης, Τσουρής, Χειλουδάκης και Χολετσίδης.

Την επόμενη 5η αγωνιστική ο ΝΟΧ1 θα αντιμετωπίσει το Πλιτς Πλατς 1 και ο ΝΟΧ2 θα παίξει κόντρα στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ15/12/2018

ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ, 10-7 ΑΠΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα γνώρισε στο Γουδή ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES. Η ομάδα …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ15/12/2018

ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ MINOAN WATER POLO LEAGUE

Την ευκαιρία ν’ αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο τουρνουά Minoan Water Polo League που διεξάγεται στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ