Νικηφόρα συνέχεια στο Minoan Water Polo League

Νικηφόρα συνεχίζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την πορεία του στο Minoan Water Polo League, με τις δυο ομάδες του να φτάνουν σε νέες νίκες το Σάββατο (24/11).

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής, οι ομάδες πόλο μίνι παίδων και προμίνι αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σημειώνοντας νέες επιτυχίες. Ειδικότερα, ο ΝΟΧ1 επιβλήθηκε με 6-5 του Ν.Ο. Αγίου Νικολάου ενώ ο ΝΟΧ2 είχε ακόμα πιο εύκολο έργο, κερδίζοντας με 17-1 το Πλιτς Πλατς2.

Ο ΝΟΧ2 συνεχίζει έτσι με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΝΟΧ1 μετρά από τη δική του πλευρά, τρεις νίκες σε επίσης τρία ματς, αφού εκκρεμεί αυτό με τον ΝΟΡ1.

Για μια ακόμη φορά, ο κόουτς, Γιάννης Ζαγουράκης χρησιμοποίησε τους εξής αθλητές: Ασναουρίδης, Βυζιράκης, Γιαννούλης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Γρηγορομιχελάκης, Δάμο, Ιγνατίου, Καλογερής, Καυκαλάκης, Κρασάκης, Κωνσταντίνου, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Πουλής, Πρωιμάκης, Σαμαράς, Σάχου, Σκουνάκης, Σολιδάκης, Σόρκος, Σταματουλάκης, Τζανακάκης, Τσοντάκης, Τσουρής, Χειλουδάκης και Χολετσίδης.

Την επόμενη 5η αγωνιστική ο ΝΟΧ1 θα αντιμετωπίσει το Πλιτς Πλατς 1 και ο ΝΟΧ2 θα παίξει κόντρα στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Ο Ναυτικός Oμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES δεν τα κατάφερε στον Πειραιά, γνωρίζοντας την ήττα από τον Εθνικό με σκορ 12-7. …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή για την εφηβική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες της πρώτης φάσης για το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ