Νικηφόρα ματς στο Ρέθυμνο για μίνι παίδες και προμίνι

Σε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Ρέθυμνο βρέθηκαν το Σάββατο οι μικρότερες ομάδες πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μίνι παίδες και προμίνι.

Οι νεαροί Χανιώτες πολίστες είχαν την ευκαιρία να παίξουν απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες του Ρεθύμνου. Οι μίνι παίδες αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα Minoan Water Polo League που διεξάγεται την φετινή περίοδο στην Κρήτη ενώ η ομάδα των προμίνι είχε την ευκαιρία να δώσει φιλικό αγώνα.

Οσον αφορά τις υποχρεώσεις στο Minoan Water Polo League, οι δύο ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΝΟΧ1 και ΝΟΧ2), σημείωσαν ισάριθμες νίκες, επικρατώντας ο ΝΟΧ2 με 15-7 του ΝΟΡ1 και ο ΝΟΧ1 με 18-4 του ΝΟΡ2. Να σημειωθεί ότι ο ΝΟΧ2 φτάνει τις επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΝΟΧ1 μετρά έξι νίκες και μία ήττα.

Η ομάδα των προμίνι (2007) με τον προπονητή τους, Αντώνη Βασιλάκη.

Οι προμίνι (γεννηθέντες το 2007) έδωσαν από την πλευρά τους ένα δυνατό φιλικό, έχοντας την ευκαιρία να επιβεβαιώσει η ομάδα την αγωνιστική της κατάσταση.

Οι συνθέσεις των τριών ομάδων είναι οι εξής:

• ΝΟΧ 1 (προπ. Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννούλης, Μουρτζάκης, Σαμαράς, Τσουρής, Καυκαλάκης, Κατσούλης, Σόρκος, Δάμο, Πρωιμάκης, Ασναουρίδης, Γρηγορομιχελάκης, Κωνσταντίνου, Νικολακάκης, Βυζιράκης, Σολιδάκης, Χολετσίδης.

• ΝΟΧ 2 (προπ. Γιάννης Ζαγουράκης): Κρασάκης, Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης, Καλογερής, Σταματουλάκης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Χειλουδάκης, Ιγνατίου, Μητράκης, Πουλής, Τσοντάκης, Σάχου, Μαστορακάκης, Σκουνάκης.

• Προμίνι (προπ. Αντώνης Βασιλάκης): Αγγελάκης, Γλυμιδάκης, Δραμηλαράκης, Καβρουδάκης, Καραγιαννάκης, Κατσουλάκης, Κριάρης, Κωνσταντουδάκης, Μουντάκης, Παναγιωτάκης, Ταταρίδης, Χαρκιωλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στα Χανιά θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η α’ φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία κορασίδων πόλο. Οι αγώνες …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ17/04/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΝΟΧ ANEK LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1, κερδίζοντας με άνεση τον Ομιλο Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ