Νικηφόρα αρχή στο 1ο Minoan Water Polo League

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 1ο Minoan Water Polo League ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, επικρατώντας στα δύο παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο (27/10) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο Γιάννης Ζαγουράκης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλά παιδιά από την κατηγορία μίνι και προ-μίνι, βγάζοντας τα συμπεράσματά του, οι δε μικροί πολίστες απόλαυσαν την συμμετοχή τους σε αυτά τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι ΝΟΧ 1-Πλιτς Πλατς 2 έληξε με σκορ 10-8 ενώ το επόμενο που ακολούθησε, ΝΟΧ 2-Πλιτς Πλατς 1 ολοκληρώθηκε με 9-7.

Αναλυτικά τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στα δύο παιχνίδια είναι τα εξής:

Ασναουρίδης, Βυζιράκης, Γιαννούλης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Γρηγορομιχελάκης, Δάμο, Ιγνατίου, Καλογερής, Καυκαλάκης, Κρασάκης, Κωνσταντίνου, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Πουλής, Πρωιμάκης, Σαμαράς, Σάχου, Σκαλίδης, Σκουνάκης, Σολιδάκης, Σόρκος, Σταματουλάκης, Τζανακάκης, Τσοντάκης, Τσουρής, Χειλουδάκης, Χολετσίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής είναι τα εξής:
ΝΟΧ 1-Πλιτς Πλατς 2 10-8
ΝΟΧ 2-Πλιτς Πλατς 1 9-7
ΝΟΡ 1-ΟΦΗ 10-7
ΝΟΡ 2-Αγ. Νικόλαος 6-17

Την επόμενη 2η αγωνιστική (3/11) θα διεξαχθούν τα εξής παιχνίδια: ΝΟΧ 1-ΟΦΗ, ΝΟΧ 2- ΝΟΡ 2, Πλιτς Πλατς 2 – Πλιτς Πλατς 1 και Αγ. Νικόλαος-ΝΟΡ 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στα Χανιά θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η α’ φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία κορασίδων πόλο. Οι αγώνες …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ17/04/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΝΟΧ ANEK LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1, κερδίζοντας με άνεση τον Ομιλο Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ