Νίκη για το “Αίθρα” στον αγώνα “Αισιοδοξία”

Ο πρώτος ιστιοπλοϊκός αγώνας για το 2020 στο πλαίσιο του τοπικού, κοινού πρωταθλήματος ΝΟΧ-ΙOΧ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (19/1). Ο αγώνας είχε την επωνυμία “Αισιοδοξία” και διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Συνολικά, συμμετείχαν πέντε σκάφη, με τη διαδρομή να ήταν ΝΟΧ – πλήρης περιστροφή νησίδας Θοδωρού – ΝΟΧ, αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Ο άνεμος, ο οποίος ήταν μεταβλητός Β-ΒΔ, εντάσεως 2-3 μποφόρ με σχετικώς έντονο κυματισμό, ιδίως βόρεια της νησίδας Θοδωρού, προσέδωσε ενδιαφέρον στον αγώνα, δημιουργώντας συχνές μεταβολές στις προπορείες των σκαφών.

Την πρώτη θέση κατέλαβε το σκάφος “Αίθρα” του ΝΟΧ με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους Αριστοτέλη Κοτόπουλο, Ειρήνη Ντάφη, Κωνσταντίνο Καραμπίνη και Οδυσσέα Πόταγα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το σκάφος “Κορμοράνος” του ΝΟΧ με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Κωνσταντίνο Λουκάκη, Νικόλαο Περβανά, Γιώργο Αναστασόπουλο, Αθανάσιο Πελεκάνο και Μανώλη Τζομπανάκη.

Στην τρίτη θέση κατετάγη το σκάφος “Πανέφη ΙΙ” με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Πάνο Μπαρμπόπουλο, Γιώργο Παπαδάκη, Νεκταρία Λαβούτα, Θεόδωρο Γιαννερίδη, Ιωάννη Αγγελόπουλο και Νίκο Αγγελάκη.

Τέταρτο το σκάφος “Μύρια” του ΙΟΧ με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και πλήρωμα τους Ιάσωνα Μαρίνο, Ξενοφώντα Κουρκουτάκη, Linda Gublet και Olena Sirorkina.

Στην πέμπτη θέση το σκάφος “Ανεμος” του ΙΟΧ με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Κνιθάκη και πλήρωμα τους Νίκο Τζανάκη και Νίκο Κνιθάκη.

Η απονομή των επάθλων έγινε στο χώρο ελλιμενισμό μετά το πέρας του αγώνα.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για το πρωτάθλημα είναι στις 23 Φεβρουαρίου με διοργανωτή αυτή τη φορά τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΔΕΥ30/08/2021

ΕΝΑΡΞΗ 48ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για την 48η εκπαιδευτική σειρά Ανοιχτής Θάλασσας. Τα μαθήματα θ’ αρχίσουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΔΕΥ26/07/2021

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” ΣΤΟ 58Ο ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Εληξε με επιτυχία το 58ο Ράλλυ Αιγαίου το οποίο διεξήχθη από 17 έως 26 Ιουλίου στην περιοχή του κεντρικού Αιγαίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ