Νέο πανελλήνιο ρεκόρ η Σκυλουράκη

Με ένα πανελλήνιο ρεκόρ από την Χριστιάνα Σκυλουράκη συνδυάστηκε η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ταλέντο της, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα των 100μ. Υ/Β, με χρόνο 39.63 όταν το προηγούμενο είχε σημειωθεί πριν από 10 ολόκληρα χρόνια από την αθλήτρια του ΑΟ Γέρακα, Σοφία Ντουρανίδη, με 40.13.

Δημουλιός και Σκυλουράκη.

Γενικότερα, η Σκυλουράκη, αλλά και ο Δημουλιός, αθλητές που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο, έδειξαν να είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση, σημειώνοντας πολύ γρήγορους χρόνους, ο Δημουλιός στα 50μ. άπνοη και 50μ. επιφάνεια και η Σκυλουράκη στο αγώνισμα των 400μ. επιφάνεια.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου, Ηλίας Καλαμαρίδης, τονίζει τα εξής: «Πραγματοποιήσαμε την τελευταία ημερίδα για το 2019 εν όψει του καλοκαιρινού πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στην Χίο 11-14 Ιουλίου.

Ηλ. Καλαμαρίδης.

Οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, γεγονός που αποδεικνύει τις καλές προοπτικές διάκρισης, που έχουν στο πρωτάθλημα. Επίσης, οι χρόνοι των δύο αθλητών που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστοί από τον Θαν. Δημουλιό και τη Χρ. Σκυλουράκη, γεγονός που αφήνει αισιοδοξία για μια καλή παρουσία και συμμετοχή στους τελικούς», καταλήγει ο κ. Καλαμαρίδης.

Στην ημερίδα πήραν μέρος δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που έδειξαν επίσης σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που ακολουθεί στα μέσα του επόμενου μήνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΚ 15-6-2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2019

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 45 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

Με τρία πανελλήνια ρεκόρ από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη, τις σκυτάλες 4×200μ. επιφάνεια παίδων και 4×100μ. διπλά πέδιλα mixed παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/07/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ