Νέο μετάλλιο η Ντουντουνάκη – Καλές επιδόσεις από Κάχρη και Παπαστάμο

Με μια νέα σημαντική επίδοση από την Αννα Ντουντουνάκη συνεχίστηκε το Σάββατο η δεύτερη μέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης που φιλοξενείται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε αυτή τη φορά στη 2η θέση στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 26.23 επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οπως είναι γνωστό άλλωστε, την Παρασκευή, στο ξεκίνημα δηλαδή των αγώνων, κατέκτησε με μια επίσης εξαιρετική επίδοση το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα.

Ο Απόστολος Παπαστάμος κατάλαβε την 5η θέση στα 200μ. μικτή με 2.01:49.

Οσον αφορά τον Αλέξανδρο Κάχρη, κατάφερε να κολυμπήσει πολύ γρήγορα στον προκριματικό του αγωνίσματος των 800μ. ελεύθερο όπου και κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 8.06:19. Ο Κάχρης θα έχει έτσι την ευκαιρία να πάρει μέρος στον τελικό που είναι προγραμματισμένος την Κυριακή όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή επίδοση.

Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των αγώνων η Εθνική μας εκτός από τη Ντουντουνάκη κέρδισε δύο ακόμα μετάλλια με τον Απόστολο Χρήστο στα 50μ. ύπτιο (χρυσό) και στα 100μ. ελεύθερο (ασημένιο), φτάνοντας έτσι σε σύνολο τα επτά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ14/02/2021

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Υποτροφία από το Ιδρυμα Λεβέντη λαμβάνουν Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος με αφορμή την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ13/02/2021

Η ΑΝΕΚ LINES ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΧΡΗ, ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΥΜΠΛΙΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πως η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ