Νέο εμπόδιο ο Απόλλων Σμύρνης

Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Αυτή τη φορά, εμπόδιο προβάλλει ο Απόλλων Σμύρνης.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Γουδή με ώρα έναρξης τις 18.30. Ο Ναυτικός Ομιλος έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς ο Απόλλων μέχρι στιγμής παρουσιάζεται πολύ δυνατός, έχοντας άλλωστε πέντε νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιώργος Κατσουλάκης θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας και τη θέση του στην αποστολή παίρνει ο Μάξιμος Πετρόχειλος.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Πετρόχειλος, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ16/11/2019

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δύο άσχημα τελευταία οκτάλεπτα, καθώς μέχρι εκείνο το διάστημα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES έδειχνε ότι θα μπορούσε να …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ15/11/2019

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό ξεκινά μια απαιτητική εβδομάδα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ