Νέο εμπόδιο ο Απόλλων Σμύρνης

Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Αυτή τη φορά, εμπόδιο προβάλλει ο Απόλλων Σμύρνης.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Γουδή με ώρα έναρξης τις 18.30. Ο Ναυτικός Ομιλος έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς ο Απόλλων μέχρι στιγμής παρουσιάζεται πολύ δυνατός, έχοντας άλλωστε πέντε νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιώργος Κατσουλάκης θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας και τη θέση του στην αποστολή παίρνει ο Μάξιμος Πετρόχειλος.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Πετρόχειλος, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ10/04/2020

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Με τις ανάγκες των καιρών προσαρμόζονται οι αθλητές της ομάδας πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προσπαθώντας το τελευταίο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Eχοντας ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο, o Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού από τη Βουλιαγμένη με …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ