Νέες επιτυχίες στην Εύβοια

Νέες επιτυχίες σημειώθηκαν για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στην λίμνη Ευβοίας.

Η συγκομιδή του επιτυχημένου τμήματος ανήλθε αυτή τη φορά στα 11 μετάλλια, 2 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Nαυτικού Oμίλου, Μανώλη Αγγελάκη: «Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους αθλητές και αθλήτριες κανόε καγιάκ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τα αποτελέσματα που έφεραν και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η συμμετοχή μας, αλλά και των υπολοίπων αθλητών είχε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Ας αναλογιστούμε πριν από λίγο καιρό τις εικόνες που βλέπαμε από την φωτιά που κατέκαιγε την Εύβοια… Μόνο θαυμασμός, λοιπόν, απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές και βρήκαν το κουράγιο να διοργανώσουν αυτούς τους αγώνες».

Αναλυτικότερα, η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο αποτελείτο από τους: Κοπάση Ευάγγελο, Κονταξάκη Νικόλαο, Ξηρουχάκη Μανούσο, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, Κοπάση Μαρία, Σβάρνα Φλώρα και Σβάρνα Θεοφανία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο
• Σβάρνα Θεοφανία Κ1 200μ. κορασίδων αρχαρίων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία Κ1 200μ. παγκορασίδων
Ασημένιο μετάλλιο
• Σβάρνα Φλώρα Κ1 200μ. παγκορασίδων α’ σειρά
• Κονταξάκης Νίκος / Ξηρουχάκης Μανούσος Κ2 200 παμπαίδων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία / Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ2 200μ. παγκορασίδων α’ σειρά
• Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ1 200μ. παγκορασίδων γ’ σειρά
• Σβάρνα Φλώρα / Κοπάση Μαρία Κ2 200μ. παγκορασίδων β’ σειρά
Χάλκινο μετάλλιο
• Ξηρουχάκης Μανούσος Κ1 200μ. παμπαίδων γ’ σειρά
• Κονταξάκης Νίκος Κ1 200μ. παμπαίδων β’ σειρά
• Κοπάση Μαρία Κ1 200μ. παγκορασίδων β’ σειρά
• Κοπάσης Ευάγγελος Κ1 200μ. παίδων α’ σειρά

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για την ομάδα κανόε καγιάκ είναι σε νέους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει στη Σαλαμίνα ο τοπικός Γ.Ν.Ο. Σαλαμίνας στις 3 Οκτωβρίου. Θα συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές-τριες: Διακάκη Μ., Κουκλινού Μ., Παπαδάκη Ν., Ξανθουδάκη Κ., Σβάρνας Ι., Κακαβελάκης Δ., Κακαβελάκης Κ., Μπροκαλάκης Μ., Χαιρέτης Μ., Κλεινάκης Η., Κονταξάκης Ν., Νάκης Ν., Βομβολάκη Σ. και Καστανάκη Α.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Οι εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του Nαυτικού Oμίλου Χανίων έχουν ξεκινήσει για αγόρια και κορίτσια από 10 ετών και άνω. Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00-17:00 και κάθε Σάββατο 09:00-11:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Nαυτικού Oμίλου αρωγός είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, η ΑΝΕΚ LINES, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, τα Νερά SAMARIA και ο σύλλογος γονέων κανόε καγιάκ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους το αξιδιωτικό πρακτορείο KYRIAKAKIS TRAVEL, την εταιρεία A.I.B. LEADER BROKERS μεσίτες-ασφάλειες, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης-Χαλεβελάκης ΕΚΟ Ο.Ε., το ΙΚΤΕΟ Χανίων, το συνεργείο αυτοκινήτων Χατζηδάκης Νεκτάριος και το συνεργείο επισκευής σκαφών αναψυχής Περβολαράκης Γεώργιος Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ22/10/2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ