Νέες αποστολές για το τμήμα του κανόε καγιάκ

Νέες δράσεις ακολουθούν για τους αθλητές κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Τέσσερις απ’ αυτούς θα περάσουν από τεστ αξιολόγησης, διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στη διεθνή ρεγκάτα Olympic Hopes που θα φιλοξενηθεί τον Σεπτέμβριο στην Τσεχία, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο θα λάβουν μέρος μαζί με άλλους αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σπριντ.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 29 Ιουλίου, οι Διακάκης, Δερμιτζάκης, Κονταξάκης και Φραγκόπουλος θα συμμετέχουν σε τεστ αξιολόγησης (Κ1/C1 500μ.), ελπίζοντας ότι θα βρεθούν σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση, για ν’ ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο σ’ ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο στοχεύει στις όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις και το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά.

Αναλυτικότερα, οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι οι εξής: Μελεμενής, Αναγνωστόπουλος, Ιωάννου, Κουτσοποδιώτη, Φραγκόπουλος, Κουργιαντάκης, Δερμιτζάκης, Διακάκης, Κοπάσης, Κονταξάκης, Κάρακη και Σαράντου.

Δίπλα στο τμήμα ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ22/10/2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ