Νέες αποφάσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID – 19

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστές νέες αποφάσεις οι οποίες λήφθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και των σχετικών οδηγιών των αρμοδίων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID – 19.

• Αναβάλλεται η διοργάνωση της α’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 13-15 Μαρτίου. Η σχετική απόφαση, γνωστοποιείται ειδικότερα από την ΚΟΕ.

• Αναστέλλονται τα μαθήματα για τα προγράμματα του Τμήματος Ειδικής Αθλησης σε κολύμβηση και κανόε καγιάκ. Η διακοπή αφορά μέχρι τις 24 Μαρτίου.

• Αναστέλλεται μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης και η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ η ετήσια χοροεσπερίδα που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Cabana Mare. Εν καιρώ θ’ ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΥΡ22/03/2020

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Την αναστολή κάθε δραστηριότητας μέχρι τις 15 Ιουνίου αποφάσισε με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Ειδικότερα, η συνέχιση της …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ12/03/2020

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (13/3)

Την απόφαση να κλείσει το κολυμβητήριο Χανίων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και μέχρι νεοτέρας έλαβε η Επιτροπή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ