Νέες αποφάσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID – 19

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστές νέες αποφάσεις οι οποίες λήφθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και των σχετικών οδηγιών των αρμοδίων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID – 19.

• Αναβάλλεται η διοργάνωση της α’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 13-15 Μαρτίου. Η σχετική απόφαση, γνωστοποιείται ειδικότερα από την ΚΟΕ.

• Αναστέλλονται τα μαθήματα για τα προγράμματα του Τμήματος Ειδικής Αθλησης σε κολύμβηση και κανόε καγιάκ. Η διακοπή αφορά μέχρι τις 24 Μαρτίου.

• Αναστέλλεται μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης και η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ η ετήσια χοροεσπερίδα που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Cabana Mare. Εν καιρώ θ’ ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ07/07/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη το κολυμβητήριο Χανίων θα μπορεί και πάλι να λειτουργήσει κανονικά για …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ26/06/2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων διοργανώνει θερινά αθλητικά προγράμματα για παιδιά. Ειδικότερα: • Κολύμβηση από 1/7 – 31/8/2020, για παιδιά 4–15 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ