Νέα πρόκληση με συμμετοχή σε τρία πανελλήνια πρωταθλήματα

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τις ομάδες κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Νέα πρόκληση για το τμήμα αποτελούν τρία πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να διεξαχθούν το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης κανόε καγιάκ, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Aνάπτυξης SUP και το πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Σπριντ 200μ.

Η συμμετοχή από πλευράς Ναυτικού Ομίλου είναι πολυπληθής, καθώς στα δύο πρώτα πρωταθλήματα θα λάβουν μέρος 26 αθλητές και αθλήτριες ενώ στο σπριντ 200μ., τέσσερις.

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Αγγελάκης, Αλεξανδράκη, Βομβολάκη, Διακάκη, Ζαμπετάκη, Ηλιάκης, Καζάκος Ιωάννης, Καζάκος Μάξιμος, Καστανάκη, Κισματούλιν, Κισσαμιτάκη, Κονταξάκης, Κοπάση, Κορωνάκης, Κουκλινού Μαρία Νικόλ, Κουκλινού Σωτηρία, Μανωλικάκης Σάββας, Μανωλικάκης Σπυρίδων, Μπροκαλάκης, Νάκης, Ξηρουχάκης, Παπαδάκη, Σβάρνα Θεοφανία, Σβάρνα Φλώρα, Σβάρνας και Χαιρέτης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΠΡΙΝΤ 200μ.

Διακάκης, Καράκη, Κονταξάκης και Κυριακάκης.

Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνοδεύουν ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης και ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης.

Υπενθυμίζεται πως χρυσός χορηγός του τμήματος είναι η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ22/10/2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ