Νέα πρόκληση για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Μια νέα πρόσκληση περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία μαχαίρα θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί την Τρίτη (27/11, 16:00) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES στρέφει έτσι το ενδιαφέρον του σε μια διαφορετική διοργάνωση από αυτή του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα αυτό το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία να το εντάξει στην γενικότερη προετοιμασία του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του στην Α1, εκεί όπου το περασμένο Σάββατο (24/11) βρέθηκε να μην αγωνίζεται απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου ο οποίος κατέφθασε στα Χανιά χωρίς τα δελτία των παικτών του.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ηλία Μαχαίρα, που για ένα ακόμα παιχνίδι θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Σημειώνεται ότι η είσοδος για το φίλαθλο κοινό στο κολυμβητήριο Χανίων είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ