Νέα όρια από Χίνο και Κελαϊδή!

Δύο νέα όρια Εθνικής ομάδας σημειώθηκαν στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο Χανίων!

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα έχει όπως φαίνεται τριπλή εκπροσώπηση στις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν τον Οκτώβριο στο Λινιάνο της Ιταλίας, καθώς μετά τον Ανδρέα Κελαϊδή και την Χριστιάνα Σκυλουράκη και ο Ιάσων Χίνος (φωτ.) εξασφάλισε το όριο για το ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων. Αυτό το κατόρθωσε στο αγώνισμα των 400μ. επιφάνεια χάρη στην επίδοση του με 3:10.25.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός Χίνος θα δώσει το παρών σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, επιτυγχάνοντας έναν στόχο που επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης.

Σε δεύτερο χρόνο, ο Ανδρέας Κελαϊδής επιβεβαίωσε ξανά τις μεγάλες του αγωνιστικές δυνατότητες, καθώς και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, καταρρίπτοντας ένα ακόμα όριο, στο αγώνισμα των 50μ. άπνοη αυτή τη φορά, με επίδοση 15:31.

Αυτές οι μεγάλες επιδόσεις, όπως είναι φυσιολογικό, χαροποιούν ιδιαίτερα τον προπονητή του τμήματος, Ηλία Καλαμαρίδη, ο οποίος βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειες των αθλητών του να καρποφορούν.

Μένει να φανεί τι ακόμα ευχάριστο μπορεί να επιφυλάσσουν οι δύο τελευταίες ημέρες που απομένουν για το πρωτάθλημα, το οποίο ως γνωστόν ολοκληρώνεται την προσεχή, Πέμπτη 13 Αυγούστου!

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΚΥΤΑΛΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΗ 11-8-2020

ΠΡΩΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ

ΤΡΙΤΗ 11-8-2020 ΠΡΩΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ20/10/2020

ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ

24 συνολικά αθλητές, 17 κορίτσια και 7 αγόρια, ανακοινώθηκε πως εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επιλέκτων της ΚΟΕ για το άθλημα …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ13/10/2020

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και τις αλλαγές, που θα περιλαμβάνει η προσεχής αγωνιστική περίοδος παρουσιάζει σε σχετική ανάρτηση η Κολυμβητική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ