Νέα μετάλλια στο Πανελλήνιο για τις Νεανίδες

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης γιόρτασε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα αποζημιώθηκαν για την πολύ καλή τους παρουσία στις χορογραφίες του Ομαδικού και του Κόμπο όπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, επιδόσεις που διατρανώνουν γι’ αυτή τη γενιά που με αφετηρία την κατηγορία των Κορασίδων Β’ κατάφερε να περισυλλέξει δεκάδες μετάλλια, όλων των χρωμάτων σε κάθε διοργάνωση που πήρε μέρος. Μία αμιγώς χανιώτικη ομάδα, με τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου να επιβεβαιώνουν έτσι ότι είναι ανάμεσα στα καλύτερα στο άθλημα στη χώρα μας.

Ο Ναυτικός Ομιλος είχε μία 3η θέση στο Ομαδικό και στο Κόμπο, ενώ ακολούθησαν η 5η θέση στο Ντουέτο και η 6η στο Σόλο.

Η χορογραφία από το Κόμπο.

Η Ζουζούνη βρέθηκε στην 6η θέση στο Σόλο.

7η η Κουργιαντάκη στο Σόλο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ακολουθούν τα αποτελέσματα για τα κορίτσια του Ν.Ο. Χανίων.

ΟΜΑΔΙΚΟ
3η θέση 79,2344β.: Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Ζουζούνη Βιολέτα, Κουργιαντάκη Ολγα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μαρκουλάκη, Αθηνά-Μαρία, Μαυρομμάτη Στυλιανή, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, (αναπλ. Αλατζά Αθηνά, Παπαδοκωνσταντάκη Ηλέκτρα).

ΚΟΜΠΟ
3η θέση 80,2333β.: Αλατζά Αθηνά, Βομβολάκη Αικατερίνη, Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Ζουζούνη Βιολέτα, Κουργιαντάκη Ολγα, Μαυρομμάτη Στυλιανή, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Παπαδοκωνσταντάκη Ηλέκτρα, Τζουβαδάκη Αναστασία (αναπλ. Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή).

ΝΤΟΥΕΤΟ
5η θέση 79,8569β.: Κουργιαντάκη Ολγα – Παπαγεωργίου Νικολέτα
8η θέση 76,1720β.: Γαυγιωτάκη Ευαγγελία – Ζουζούνη Βιολέτα

ΣΟΛΟ
6η θέση 79,2873β.: Ζουζούνη Βιολέτα
7η θέση 78,3619β.: Κουργιαντάκη Ολγα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/05/2018

ΜΕ 19 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Με τη συμμετοχή 19 κοριτσιών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα συμμετάσχει την Κυριακή 20 Μαΐου στην Ημερίδα Ορίων Αστεριών Καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ08/05/2018

ΣΕ ΚΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ ΖΟΥΖΟΥΝΗ, ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ολοκλήρωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, βρίσκει τρεις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να μετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ