Νέα αποστολή σε πανελλήνια ωκεάνιου καγιάκ και SUP

Με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιηθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα ωκεάνιου καγιάκ και SUP μεγάλων αποστάσεων.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Μάτι Αττικής. Πρόκειται για το 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ και το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP μεγάλων αποστάσεων.

Από μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν στις δύο διοργανώσεις οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Αναγνωστόπουλος Α., Πολυχρονάκης Σ., Τζανακόπουλος Α., Φραγκόπουλος Γ., Ξυρουχάκης Μ., Δερμιτζάκης Μ., Καράκη Κ. και Κυριακάκης Γ.

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης.

Διοργανωτής είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ και συνδιοργανωτής ο τοπικός Ναυτικός Ομιλος.

Αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES. Επίσης ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση IMAGE EΠΙΓΡΑΦΕΣ για την ευγενική της χορηγία προς το τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/09/2020

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ συμπεριλήφθηκε ο Παρασκευάς Κονταξάκης. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ταξιδέψει στην …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ12/08/2020

“ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ” ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Με επιτυχία αποδεικνύεται πως συμμετείχε στα τεστ αξιολόγησης που διεξήχθησαν την περασμένη Παρασκευή 7 Αυγούστου στο Σχοινιά για λογαριασμό της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ