Νέα αποστολή σε πανελλήνια ωκεάνιου καγιάκ και SUP

Με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιηθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα ωκεάνιου καγιάκ και SUP μεγάλων αποστάσεων.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Μάτι Αττικής. Πρόκειται για το 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ και το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP μεγάλων αποστάσεων.

Από μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν στις δύο διοργανώσεις οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Αναγνωστόπουλος Α., Πολυχρονάκης Σ., Τζανακόπουλος Α., Φραγκόπουλος Γ., Ξυρουχάκης Μ., Δερμιτζάκης Μ., Καράκη Κ. και Κυριακάκης Γ.

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης.

Διοργανωτής είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ και συνδιοργανωτής ο τοπικός Ναυτικός Ομιλος.

Αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES. Επίσης ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση IMAGE EΠΙΓΡΑΦΕΣ για την ευγενική της χορηγία προς το τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ27/01/2021

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ 2020 ΣΤΑ “ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Αφιέρωμα στην ομάδα κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε η εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ01/10/2020

ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΟΧ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ο Γιάννης Κυριακάκης κέρδισε τις εντυπώσεις στο 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Μεγάλων Αποστάσεων και στο 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Τεχνικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ