Μήνυμα της προέδρου του Ν.Ο.Χ.

Η εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της νέας διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με την Πρόεδρο κυρία Πράπα Μυλωνάκη Χαρούλα να καλεί σε επαγρύπνηση τους φορείς του τόπου.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Πρόεδρος που θα συνεχίσει για δεύτερη τριετία τη θητεία της από το πόστο της επικεφαλής του Δ.Σ.:

“Ευχαριστώ θερμά τους φίλους και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που με τίμησαν στις απερχόμενες εκλογές αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η ευθύνη είναι μεγάλη, μιας και οι δυσκολίες της επόμενης περιόδου είναι τεράστιες. Στοίχημα για εμάς, αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων και φυσικά οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας που κάνουν εμάς και τη χανιώτικη κοινωνία υπερήφανους.
Καλούμε όλους τους φορείς του τόπου μας σε επαγρύπνηση έτσι ώστε ένας από τους μεγαλύτερους πυλώνες αθλητισμού της χώρας μας να συνεχίσει να παράγει αυτό το σπουδαίο αθλητικό αλλά και κοινωνικό έργο”.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ