Μία νίκη, δύο ήττες στον α’ γύρο της Β’ Εθνικής η γυναικεία ομάδα

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής έχει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Χάρη στις μεστές εμφανίσεις τους, τα κορίτσια του ΝΟΧ κατάφεραν να σημειώσουν μία νίκη, κερδίζοντας τον ΟΦΗ ενώ χάθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Αυτό που αναμένεται, είναι η συμμετοχή στο β’ γύρο της α’ φάσης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένος για το διάστημα από 8 μέχρι 10 Μαΐου. Η δε τελική φάση (Final 8) της διοργάνωσης θα διεξαχθεί από 10 μέχρι 12 Ιουλίου.

Οι αγώνες για τον α’ γύρο διεξήχθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να γνωρίζει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τον τοπικό Τρίτωνα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονητές, Γιώργος Κατσουλάκης και Τάσος Παραδάς, χρησιμοποίησαν τις εξής παίκτριες: Ζανιδάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Καραβάνου, Κατσουλάκη, Κουκουράκη, Κουνδουράκη, Μαστρωμανώλη, Μητράκη, Μυλωνάκη, Πλουμή, Σαραβελάκη, Σκουμπάκη, Τρουλάκη και Φουράκη.

Αναλυτικά τα πλήρη αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική

• Ν.Ο. Χανίων-Τρίτων Αμαρουσίου 7-14 (8λεπτα: 0-5, 2-3, 2-4, 3-2. Τα γκολ του ΝΟΧ: Ζανιδάκη 3, Μητράκη 2, Πλουμή 2)
• ΟΦΗ-Ηλυσιακός 2-8

2η αγωνιστική

• Ν.Ο. Χανίων-Ηλυσιακός 5-6 (8λεπτα: 0-0, 3-1, 1-2, 1-3. Τα γκολ του ΝΟΧ: Μητράκη 2, Σαραβελάκη 2, Καραβάνου 1)
• ΟΦΗ-Τρίτων Αμαρουσίου 7-2

3η αγωνιστική

• ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 9-10 (8λεπτα: 4-2, 1-3, 3-4, 1-1. Τα γκολ του ΝΟΧ: Ζανιδάκη 3, Σαραβελάκη 3, Καραβάνου 1, Μαστρωμανώλη 1, Μητράκη 1, Μυλωνάκη 1)
• Τρίτων Αμαρουσίου-Ηλυσιακός 7-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Eχοντας ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο, o Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού από τη Βουλιαγμένη με …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα τελικά του πρωταθλήματος πόλο νέων ανδρών, όπου το παρόν θα δώσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ