Μετρά δυνάμεις ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης

Ενα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος περιμένει το Σάββατο τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES, με την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να υποδέχεται στις 4 το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων τον Ολυμπιακό.

Ενα παιχνίδι που δίνει την ευκαιρία στον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να παίξει απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και να μετρήσει τις δυνάμεις του. Σίγουρα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη, από εκεί και πέρα όμως τα Χανιά θα προσπαθήσουν να σταθούν αξιοπρεπώς απέναντι στον Ολυμπιακό και να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί και ο Ηλίας Μαχαίρας θα έχει την ευκαιρία να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Ανάμεσά τους και στον Νίκο Μπατάκη που είχε απουσιάσει στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ