Μετάλλια και σπουδαίες επιδόσεις για Παπαστάμο και Κάχρη

Εξαιρετική παρουσία σημειώνουν στις Πολυεθνείς Συναντήσεις που διεξάγονται στο Σούρσι της Ελβετίας και στο Γκρατς της Αυστρίας, οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλια, αλλά και να σημειώσουν σπουδαίες επιδόσεις, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας των αγώνων, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Παπαστάμος, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. μικτή με χρόνο 4:25.23, ενώ ήταν μέλος της σκυτάλης 4×200μ. ελεύθερο η οποία κέρδισε επίσης το χρυσό, χάρη στην επίδοση με 7:29.04. Μάλιστα, ο χρόνος αυτός αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ σε επίπεδο Εφήβων. Ο Παπαστάμος κολύμπησε μαζί με τους Κώστα Εγγλεζάκη, Δημήτρη Μάρκο και Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Εξαιρετική ήταν όμως και η παρουσία στην πρώτη μέρα των αγώνων και για τον Κάχρη, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστρία. Ο 15χρονος Χανιώτης πρωταθλητής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο με 4:02.05, ενώ ήταν 4ος στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 2:07.85.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΧΡΥΣΟ Ο ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ, ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ MASTERS

Ενα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους Μιχάλη Κοκολινάκη και Θοδωρή Κωνσταντινίδη αντίστοιχα στο 5ο πανελλήνιο …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΣΤΟ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ MASTERS ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δύο παλαίμαχοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο Μιχάλης Κοκολινάκης και ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ