Μετάλλια και σπουδαίες επιδόσεις για Παπαστάμο και Κάχρη

Εξαιρετική παρουσία σημειώνουν στις Πολυεθνείς Συναντήσεις που διεξάγονται στο Σούρσι της Ελβετίας και στο Γκρατς της Αυστρίας, οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλια, αλλά και να σημειώσουν σπουδαίες επιδόσεις, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας των αγώνων, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Παπαστάμος, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. μικτή με χρόνο 4:25.23, ενώ ήταν μέλος της σκυτάλης 4×200μ. ελεύθερο η οποία κέρδισε επίσης το χρυσό, χάρη στην επίδοση με 7:29.04. Μάλιστα, ο χρόνος αυτός αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ σε επίπεδο Εφήβων. Ο Παπαστάμος κολύμπησε μαζί με τους Κώστα Εγγλεζάκη, Δημήτρη Μάρκο και Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Εξαιρετική ήταν όμως και η παρουσία στην πρώτη μέρα των αγώνων και για τον Κάχρη, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστρία. Ο 15χρονος Χανιώτης πρωταθλητής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο με 4:02.05, ενώ ήταν 4ος στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 2:07.85.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση έχουν οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/04/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο εξωτερικό, οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο προπονητικό καμπ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ