Μετά το Τάμπερε και τη Βουδαπέστη… η Γλασκώβη!

Παρουσίες μεταξύ άλλων και στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που ξεκινά στη Γλασκώβη θα έχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Εκτός του Απόστολου Παπαστάμου που θα αγωνιστεί στην κολύμβηση, τρεις ακόμη Χανιώτισσες θα πάρουν μέρος στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Πρόκειται για τις ίδιες κοπέλες που έχουν συμμετάσχει φέτος ήδη στο πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθησαν στο Τάμπερε και τη Βουδαπέστη αντίστοιχα, καταφέρνοντας σημαντικές διακρίσεις με την Εθνική μας ομάδα. Η αναφορά γίνεται φυσικά για τις Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη που μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας που θα πάρει μέρος σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, βιώνοντας έτσι μία νέα δυνατή εμπειρία.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης είναι η εξής: Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Βασιλική Κοφίδη, Αννα-Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ολγα Κουργιαντάκη, Ιφιγένεια Δίπλα, Βιολέτα Ζουζούνη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βασίλης Γκορτσιλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/12/2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή 16 …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ