Μετά το Τάμπερε και τη Βουδαπέστη… η Γλασκώβη!

Παρουσίες μεταξύ άλλων και στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που ξεκινά στη Γλασκώβη θα έχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Εκτός του Απόστολου Παπαστάμου που θα αγωνιστεί στην κολύμβηση, τρεις ακόμη Χανιώτισσες θα πάρουν μέρος στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Πρόκειται για τις ίδιες κοπέλες που έχουν συμμετάσχει φέτος ήδη στο πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθησαν στο Τάμπερε και τη Βουδαπέστη αντίστοιχα, καταφέρνοντας σημαντικές διακρίσεις με την Εθνική μας ομάδα. Η αναφορά γίνεται φυσικά για τις Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη που μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας που θα πάρει μέρος σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, βιώνοντας έτσι μία νέα δυνατή εμπειρία.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης είναι η εξής: Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Βασιλική Κοφίδη, Αννα-Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ολγα Κουργιαντάκη, Ιφιγένεια Δίπλα, Βιολέτα Ζουζούνη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βασίλης Γκορτσιλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ07/08/2018

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία είχαν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Γλασκώβη όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ05/08/2018

4Η ΣΤΟ ΚΟΜΠΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ Η ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ (VID)

Μετά την Νικολέτα Παπαγεωργίου, η Ολγα Κουργιαντάκη κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ