Μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές Optimist και Laser

Οι μεγάλες διακρίσεις για το Τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνεχίζονται. Η ομάδα του Ανδρέα Σηφάκη έλαβε μέρος τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε αντίστοιχα δύο διασυλλογικούς αγώνες, σε Χανιά και Βουλιαγμένη, με τους αθλητές του να καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

Ειδικότερα, το σαββατοκύριακο που πέρασε, ο ΝΟΧ είχε τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε μια σπουδαία διοργάνωση, τον διεθνή διασυλλογικό αγώνα που διεξήχθη στη Βουλιαγμένη με τη συμμετοχή αθλητών από την Αγγλία, την Τουρκία και την Κύπρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά οι συμμετοχές έφτασαν τις 210 στα Optimist, με τις επιδόσεις των αθλητών του ΝΟΧ να έχουν ως εξής:

Ο Νίκος Κοζωνάκης τερμάτισε 19ος, η Μαρία Κοζωνάκη 148η και ο Μάνος Τζομπανάκης 163ος. Αξιο αναφοράς σε αυτούς τους αγώνες το πολύ υψηλό επίπεδο των αγωνιζομένων αλλά και η πολύ καλή παρουσία που κατάφεραν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μια εβδομάδα νωρίτερα διεξήχθη στον Κόλπο της Σούδας ο διασυλλογικός αγώνας για σκάφη Optimist και Laser που διοργάνωσε ο Ι.Ο. Χανίων. Εκ μερους του ΝΟΧ έλαβαν μέρος 13 αθλητές, καταφέρνοντας τις εξής επιδόσεις:

Στα Optimist, οι Νίκος Κοζωνάκης και ο Γκαμπριέλ Αναστάσης αναδείχτηκαν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη και σε αυτή των Αγοριών, ενω η Μαρία Κοζωνάκη κατετάγη στην 3η θέση στα 11χρονα.

Επίσης, σε μια άλλη κατηγορία των Optimist για πιο μικρούς αθλητές, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κατάφερε να έχει στην 1η θέση τον Μάνο Λογοθέτη, στην 4η τον Αντώνη Σταυρουλάκη, στην 6η τον Ωρίωνα Αλιπράντη, στην 9η τον Αλέξανδρο Λαγαρά και στην 21η τον Στέλιο Τζομπανάκη. Ακόμα συμμετείχαν και οι Αλέξανδρος Μηνάς και Μελίνα Φυλλαδιτάκη.

Αντίστοιχα στα Laser 4,7, στην 7η θέση βρέθηκε ο Χρήστος Περβολαράκης, στην 9η ο Γιάννης Γεωργακάκης και στη 10η ο Βαγγέλης Λαγαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ28/03/2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ OPTIMIST ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΩ

Εληξε με επιτυχία το Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που διεξήχθη το τριήμερο από 23-25 Μαρτίου στην Κω, με συμμετοχή σκαφών από …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΑΡ24/03/2017

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ OPTIMIST

Την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους έχουν το τριήμερο από 24 έως 26 Μαρτίου πέντε αθλητές του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
Χορηγοι