Με 3 σκάφη ο Ν.Ο.Χ. στο 49ο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου!

Με τρία σκάφη θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο 49ο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, η αυλαία του οποίου ανοίγει το Σάββατο 14 Ιουλίου με την εκκίνηση να δίνεται στις 11 το πρωί από τον όρμο Φαλήρου!

Πρόκειται για τον «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ», Κυβερνήτης τους οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης (και πλήρωμα οι Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Λευτέρης Αμοιραλής, Αλέξανδρος Ματθαίος, Αντώνης Συτζανάκης, Μανόλης Βαρδινογιάννης, Στράτος Χουρδάκης), την «Αλμύρα», με Κυβερνήτη τον κ. Δημήτρη Ναναδάκη (πλήρωμα: Γιώργος Καλλιγέρης, Νικόστρατος Βαρδάκης, Νίκος Πατεράκης) και την «Αίθρα», με Κυβερνήτη τον κ. Αλέξανδρο Γκότση (πλήρωμα: Γιάννης Σαραντόπουλος, Κώστας Χατζηαγάπογλου, Τζίνα Καλογεράκη, Νίκος Πετρίδης).

Επίσης, στο 49ο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, θα πάρουν μέρος άλλα δύο σκάφη από τον Ι.Ο. Χανίων, ο «ΟΡΙΖΩΝ», Κυβερνήτης του οποίου είναι ο Γιάννης Καλλιγέρης και η «ΓΛΑΥΚΗ», με Κυβερνήτη τον Κώστα Μάμαλη.

Η πρώτη διαδρομή θα έχει ως κατάληξη τα Χανιά, με τα 33 σκάφη που θα πάρουν εκκίνηση από το Φάληρο, να καλούνται να καλύψουν μια απόσταση 146 ναυτικών μιλίων. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί ανοικτά του Κουμ Καπί, με τα σκάφη να εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν να περνούν από αυτή τη διαδικασία από το μεσημέρι της Κυριακής (15/7) και μετά. Ο κατάπλους θα σημάνει στο ιστορικό Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Τα σκάφη θα παραμείνουν στα Χανιά έως την Πέμπτη 19 Ιουλίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έως τότε τοπικές ιστιοδρομίες.

Η 2η διαδρομή θα ξεκινήσει από τα Χανιά και θα έχει κατάληξη το νησί της Μήλου ενώ η 3η και τελευταία είναι Μήλος-Σούνιο, το Σάββατο 21 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ