Με το κεφάλι ψηλά ολοκλήρωσαν στο Τομσκ Τσουρουνάκης, Σκυλουράκη

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τους Αντώνη Τσουρουνάκη και Χριστιάνα Σκυλουράκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που διεξήχθη στο Τομσκ της Ρωσίας.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχαν την Πέμπτη στο πλαίσιο της 4ης και τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης στις σκυτάλες 4×100, καταλαμβάνοντας την 8η και την 9η θέση αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο Τσουρουνάκης κολύμπησε μαζί με τους Αναστάσιο Μυλωνάκη, Λεωνίδα Γιασεμή και Γιώργο Καλτσουκαλά, με την επίδοσή τους να ήταν 2.25,88.

Αντίστοιχα η Σκυλουράκη αγωνίστηκε μαζί με τις Βασιλεία Τσιγκόια, Κατερίνα Μανιάτη και Σοφία Κτενά σε 2.49,99.

Τσουρουνάκης και Σκυλουράκη ολοκλήρωσαν έτσι με το κεφάλι ψηλά τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι δικαίως ήταν μέλη της αποστολής, επιβεβαίωσαν δε με τις επιδόσεις τους ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ19/10/2021

ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την ομάδα τεχνικής κολύμβησης, οι Βασίλης Χατζηδάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη, προσκλήθηκαν να λάβουν …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ13/10/2021

ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Δεκατρείς συνολικά αθλητές, οκτώ κορίτσια και πέντε αγόρια, περιλαμβάνονται όπως ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεχνικής κολύμβησης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ