Με παρουσία 29 αθλητών στο πανελλήνιο αναπτυξιακών κατηγοριών

Με τη συμμετοχή 29 αθλητών και αθλητριών θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης αναπτυξιακών κατηγοριών (Εφηβοι / Νεάνιδες, Παίδες / Κορασίδες, Παμπαίδες / Παγκορασίδες Α’, Β’), που λόγω των ειδικών συνθηκών με τον κορονοϊό θα διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι σε επτά κατά τόπους Περιφέρειες.

Ειδικότερα, σε επίπεδο Κρήτης, οι αγώνες θα διεξαχθούν αρχής γενομένης από την Παρασκευή 24 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 26 του μήνα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο στόχος για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι είναι γνωστό ότι αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα σχετικά με τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους, δεν αλλάζει κι αυτός είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Εκτός από την Κρήτη, οι άλλες έξι Περιφέρειες όπου θα διεξαχθούν αντίστοιχα πρωταθλήματα είναι της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου-Ιόνια, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, της Κεντροδυτικής Μακεδονίας και της Αττικής & Στερεάς & Αιγαίου.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Αντωνογιαννάκης, Βαζάκας, Βαρυπατάκης, Βυζιράκη, Γεωργίου, Γιαννουλάκη, Δαουράκης, Δεληογλάνη, Δήμου, Καλογερής, Κάχρης, Κολομβοτζάκης, Κονταξάκη, Κόρακα Δεσπ., Κόρακα Πολυξ., Κυριακοπουλου, Λεωνίδου, Λιονάκης, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μηλιάκης, Μπαλαντίνου, Νικολακάκης, Παϊτάκη, Περράκη, Πιτσουλάκης, Σερλιδάκη, Τρουλάκης Αντ., Τρουλάκης Γεωρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ27/07/2021

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Για τη νέα συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ετοιμάζονται οι Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος. Ο 20χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ26/07/2021

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡOΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 300 παιδιών από την Κρήτη και την Ρόδο διεξήχθησαν με επιτυχία την Κυριακή (25/7) στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ