Με παρουσία 29 αθλητών στο πανελλήνιο αναπτυξιακών κατηγοριών

Με τη συμμετοχή 29 αθλητών και αθλητριών θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης αναπτυξιακών κατηγοριών (Εφηβοι / Νεάνιδες, Παίδες / Κορασίδες, Παμπαίδες / Παγκορασίδες Α’, Β’), που λόγω των ειδικών συνθηκών με τον κορονοϊό θα διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι σε επτά κατά τόπους Περιφέρειες.

Ειδικότερα, σε επίπεδο Κρήτης, οι αγώνες θα διεξαχθούν αρχής γενομένης από την Παρασκευή 24 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 26 του μήνα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο στόχος για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι είναι γνωστό ότι αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα σχετικά με τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους, δεν αλλάζει κι αυτός είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Εκτός από την Κρήτη, οι άλλες έξι Περιφέρειες όπου θα διεξαχθούν αντίστοιχα πρωταθλήματα είναι της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου-Ιόνια, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, της Κεντροδυτικής Μακεδονίας και της Αττικής & Στερεάς & Αιγαίου.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Αντωνογιαννάκης, Βαζάκας, Βαρυπατάκης, Βυζιράκη, Γεωργίου, Γιαννουλάκη, Δαουράκης, Δεληογλάνη, Δήμου, Καλογερής, Κάχρης, Κολομβοτζάκης, Κονταξάκη, Κόρακα Δεσπ., Κόρακα Πολυξ., Κυριακοπουλου, Λεωνίδου, Λιονάκης, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μηλιάκης, Μπαλαντίνου, Νικολακάκης, Παϊτάκη, Περράκη, Πιτσουλάκης, Σερλιδάκη, Τρουλάκης Αντ., Τρουλάκης Γεωρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ12/08/2020

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ Ο ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές κολύμβησης για το προσεχές αγωνιστικό έτος από την Κολυμβητική Ομοσπονδία. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Κώστας …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ11/08/2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ενα σημαντικό γεγονός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο κολυμβητήριο Χανίων. Συγκεκριμένα, πέντε μέλη-αθλητές της Εθνικής ομάδας κολύμβησης θα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ