Με μεγάλη συμμετοχή στο χειμερινό πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος

Μετά από μία μακρά προετοιμασία, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο στο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νότιου Ελλάδος, που πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Οι αγώνες, δείγμα της δυναμικής τους, αποτελούν κριτήριο συμμετοχής για όσους πιάσουν τα σχετικά όρια για τρεις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο και τους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη θα επιδιώξουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα που θα λάβουν μέρος, στοχεύοντας στις πιο γρήγορες επιδόσεις.

Η αποστολή χαρακτηρίζεται από την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών που είναι οι εξής:

• Αγόρια

Ανδριανός, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμανουήλ, Λιόλιος Ιωάννης, Μποφίλης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπασήμος, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής.

• Κορίτσια

Αθανασίου, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Βαλυράκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Κρητικάκη, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή Αθηνά, Χατζηπλή Ευαγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Με ένα πανελλήνιο ρεκόρ από την Χριστιάνα Σκυλουράκη συνδυάστηκε η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΕΝ

Την πρώτη ημερίδα μετά την πραγματοποίηση του ΟΠΕΝ πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που είχε διεξαχθεί στα Ιωάννινα πραγματοποιεί αυτό το Σάββατο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ