Με μεγάλες βλέψεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Με μεγάλες προσδοκίες “κατεβαίνει” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ από την Τρίτη 10 έως και το Σάββατο 14 Ιουλίου!

Η αποστολή του Χανιώτικου Ομίλου αποτελείται από 19 αθλητές και αθλήτριες, με τον στόχο που έχει τεθεί, να είναι η είσοδος όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών στην 8άδα των αγωνισμάτων που θα λάβουν μέρος. Σε ό,τι αφορά βέβαια, μεμονωμένα, κάποιους αθλητές, σίγουρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες για την κατάκτηση μεταλλίων, όπως είναι η Άννα Ντουντουνάκη αλλά και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ., Κώστα Τζιλιβάκη: “Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε μέρος σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, για το οποίο θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Υπολογίζω ότι 8 έως 13 παιδιά έχουν τις δυνατότητες να βρεθούν στην πρώτη 8άδα. Από εκεί και μετά βλέπουμε… Η Άννα (Ντουντουνάκη) πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα μεσα στα μετάλλια. Το θέμα είναι τι χρόνους θα καταφέρει να σημειώσει. Επαναλαμβάνω, είμαστε σε καλή κατάσταση, τα παιδιά έχουν συνέρθει από τις εξετάσεις που έδωσαν και θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε καλά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, είναι ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και όλα μπορούν να συμβούν”.

Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. θα αναχωρήσει από τα Χανιά την Κυριακή (8/7), με συνοδούς της αποστολής, να είναι οι έφοροι του τμήματος, Μανόλης Ντουσάκης και Στέφανος Καβαλιεράκης.

Όπως δηλώνουν (ο κ. Ντουσάκης): “Παρά τα προβλήματα στην πισίνα όλο το χειμώνα και την προβληματική προπόνηση των αθλητών, οι προπονητές θυσίασαν πολλές ώρες από την ξεκούρασή τους για να καταφέρουν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους αθλητές. Το να ανέβουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 19 αθλητές, είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός για εμάς. Οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εμείς θα είμαστε χαρούμενοι αν καταφέρουν να βρεθούν από 11 από 14 αθλητές στην 8άδα. Όπως ξέρετε, στην κολύμβηση, είναι πάρα πολλά παιδιά και πάρα πολλά σωματεία. Όσο για τα μετάλλια, τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Θα ήθελα να ευχηθώ στα παιδιά και στους προπονητές, καλή επιτυχία”.

Και ο κ. Καβαλιεράκης: “Με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης στην Αθήνα, τελειώνει η αγωνιστική περίοδος μιας δύσκολης για την κολύμβηση χρονιάς. Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες των αγωνιστικών κατηγοριών του Ν.Ο. Χανίων, με τον προπονητή τους κ. Κώστα Τζιλιβάκη, προσπάθησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο, να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνθήκες βελτιώθηκαν μετά το άνοιγμα της 50άρας πισίνας του Ομίλου, τέλος Απριλίου, και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους αυτής θα φανούν, οι κόποι τους θα ανταμειφθούν και θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλούς χρόνους σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Ν.Ο. Χανίων”.

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. που θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η εξής:
Ντουσάκης, Κτενιαδάκης, Τρουλινός, Κάχρης, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόιτσος, Παπαδόπουλος, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Ντουντουνάκη, Μυλωνάκη, Χατζηδάκη, Λελάκη, Αποστολάκη, Λαμπαρδάκη, Μποφίλη και Καβαλιεράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ