Με 10 συμμετοχές σε Παμπαίδες/Παγκορασίδες στο Χειμερινό πρωτάθλημα

Σε μία από τις σημαντικότερες φετινές τους υποχρεώσεις -στο Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης- αναμένεται να αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, δέκα κολυμβητές του ΝΟΧ στις κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, με στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Αλλωστε, η προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή και ο στόχος είναι να επιβεβαιωθεί και στην πράξη με τις όσο το δυνατόν πιο γρήγορες επιδόσεις.

Αναλυτικά, οι 10 αθλητές του ΝΟΧ που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα είναι οι εξής: Ανδρεαδάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Κόρακα, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μέντης, Μουντουράκη, Περάκη, Πολύμερου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/05/2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ 9ΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Μια νέα αγωνιστική δραστηριότητα περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ15/05/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 31 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Σημαντικές επιδόσεις, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση εν όψει της πραγματοποίησης των Παγκρήτιων αγώνων που θα ακολουθήσουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ