Με 10 συμμετοχές σε Παμπαίδες/Παγκορασίδες στο Χειμερινό πρωτάθλημα

Σε μία από τις σημαντικότερες φετινές τους υποχρεώσεις -στο Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης- αναμένεται να αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, δέκα κολυμβητές του ΝΟΧ στις κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, με στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Αλλωστε, η προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή και ο στόχος είναι να επιβεβαιωθεί και στην πράξη με τις όσο το δυνατόν πιο γρήγορες επιδόσεις.

Αναλυτικά, οι 10 αθλητές του ΝΟΧ που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα είναι οι εξής: Ανδρεαδάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Κόρακα, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μέντης, Μουντουράκη, Περάκη, Πολύμερου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ14/10/2018

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ – ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στην Ανδρονίκη Κοκοτσάκη παρέθεσε ο πρωταθλητής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Απόστολος …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΗΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ο Κώστας Τζιλιβάκης θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να κατέχει την ιδιότητα του Ομοσπονδιακού τεχνικού Κολύμβησης σε επίπεδο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ