Με 10 συμμετοχές σε Παμπαίδες/Παγκορασίδες στο Χειμερινό πρωτάθλημα

Σε μία από τις σημαντικότερες φετινές τους υποχρεώσεις -στο Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης- αναμένεται να αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, δέκα κολυμβητές του ΝΟΧ στις κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, με στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Αλλωστε, η προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή και ο στόχος είναι να επιβεβαιωθεί και στην πράξη με τις όσο το δυνατόν πιο γρήγορες επιδόσεις.

Αναλυτικά, οι 10 αθλητές του ΝΟΧ που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα είναι οι εξής: Ανδρεαδάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Κόρακα, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μέντης, Μουντουράκη, Περάκη, Πολύμερου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ09/08/2018

ΣΤΗΝ 16ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΜΙΚΤΗ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Παπαστάμος στον προκριματικό των 400μ. μικτή, μένοντας εκτός ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/08/2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ LIONS

Μια πολύ καλή παρουσία είχαν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που διοργάνωσαν οι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ