Ματαίωση για τους “Κορίσσιους” διασυλλογικούς αγώνες

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στη λίμνη Κουρνά το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου, ματαιώνονται.

Η απόφαση πάρθηκε λόγω των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αλλά και με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την καλύτερη δυνατή διαμονή των αποστολών.

Ο Ναυτικός Ομιλος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα αθλητικά σωματεία που στήριξαν την προσπάθεια, καθώς και τον Δήμο Αποκορώνου, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, τα Special Olympics Hellas, την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό και την ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ01/11/2021

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Εξαιρετική παρουσία με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ κατάφερε να έχει ο Νίκος Διακάκης στο πλαίσιο της 16ης διεθνούς ρεγγάτας …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ01/11/2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΝΙΩΝ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, ο Υπεύθυνος αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ, …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ