Ματαίωση για τους “Κορίσσιους” διασυλλογικούς αγώνες

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στη λίμνη Κουρνά το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου, ματαιώνονται.

Η απόφαση πάρθηκε λόγω των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αλλά και με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την καλύτερη δυνατή διαμονή των αποστολών.

Ο Ναυτικός Ομιλος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα αθλητικά σωματεία που στήριξαν την προσπάθεια, καθώς και τον Δήμο Αποκορώνου, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, τα Special Olympics Hellas, την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό και την ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ22/06/2022

“ΠΕΤΑΞΑΝ” ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Για το Βελιγράδι αναχώρησε η Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ, στις τάξεις της οποίας έχουν περιληφθεί οι Νίκος Διακάκης και …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ14/06/2022

ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΚΑΤ. ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία εξέλιξη στην ενασχόλησή της με το άθλημα του κανόε καγιάκ προκύπτει για την Κατερίνα Κισσαμιτάκη. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ