Μαχαίρας: Στο 4ο 8λεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας

Ούτε ο Ηλίας Μαχαίρας για λογαριασμό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, ούτε ο Κώστας Δήμου για τον Πανιώνιο δήλωσαν ευχαριστημένοι στο τέλος του αγώνα για το ισόπαλο 7-7.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο Ηλ. Μαχαίρας: «Δυστυχώς, ενώ για τρία 8λεπτα πήγαμε πάρα πολύ καλά και είχαμε το προβάδισμα στον αγώνα, στην αρχή του τελευταίου 8λεπτου χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας και αφήσαμε τον Πανιώνιο να μας ισοφαρίσει. Σε ένα κρίσιμο σημείο, νομίζω 2.40 πριν τελειώσει το παιχνίδι, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και που είχαμε συζητήσει στο τάιμ άουτ κι έτσι τους δώσαμε το δικαίωμα να φύγουν από την έδρα μας με το βαθμό, αποτέλεσμα που είναι θετικό γι’ αυτούς, όχι η καταστροφή για μας. Σίγουρα όμως δεν είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια όπου ο στόχος μας είναι να ξαναγυρίσουμε στις νίκες. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βουλιαγμένη που θα είναι σαν προετοιμασία για τα δύο επόμενα που θα δώσουμε μετά στα Χανιά με Χίο και Υδραϊκό. Ελπίζουμε ότι οι δύο ξένοι παίκτες που ήρθαν, θα μας βοηθήσουν. Με βάση το ρόστερ που έχουμε είναι δύο παιδιά που αριθμητικά θα μας ενισχύσουν. Σίγουρα θα δώσουν ανάσες για να είμαστε πιο ξεκούραστοι στα τελευταία κρίσιμα λεπτά όπου συνήθως δεν καταφέρνουμε να κρατήσουμε τα σκορ».

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Δήμου για τον Πανιώνιο επεσήμανε τα εξής: «Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά θα μπορούσαμε και να έχουμε χάσει. Δεν ξέρω αν είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Σίγουρα και οι δύο ομάδες είχαμε στο μυαλό μας τη νίκη.

Ισως με αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο να είμαστε δυσαρεστημένοι, γιατί για μας τουλάχιστον ο στόχος μας ήταν οι τρεις βαθμοί και όχι ο ένας. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση, ένα παιχνίδι σε καλό επίπεδο. Εμείς βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια για να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ14/12/2018

ΝΕΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ενα νέο δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα καλείται να αγωνιστεί συγκεκριμένα …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ08/12/2018

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την έδρα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, επικρατώντας με 9-3 για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ