Μαχαίρας: Πολύ δύσκολο ν’ αποφύγουμε τα πλέι άουτ

Μετά το ισόπαλο 8-8 απέναντι στον Υδραϊκό, ο Ηλίας Μαχαίρας παραδέχεται ότι είναι πολύ δύσκολο πλέον έτσι ώστε ο Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES ν’ αποφύγει τα πλέι άουτ. Από την άλλη, κατά την άποψή του, ο Υδραϊκός είναι ένας αντίπαλος μέσα στις δυνατότητες της δικής του ομάδας, άπαξ και αγωνιστεί απέναντι της στα πλέι άουτ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον τεχνικό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι οι εξής: «Αποδείχτηκαν πολύ σημαντικές για μιας οι δύο απουσίες, του Αβέρκα και του Φλώρου. Οπως εξελίχθηκε το παιχνίδι όπου βγήκε από πολύ νωρίς με αντικατάσταση ο Κατσουλάκης δεν είχαμε μετά επιλογές. Θεωρώ ότι τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Ετσι όπως πάνε τα αποτελέσματα, κερδίζοντας ο ένας τον άλλο είναι πολύ δύσκολο ν’ αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Το σημαντικό είναι ότι δεν φέραμε δεύτερη ήττα με τον Υδραϊκό ώστε αν παίξουμε μαζί του στα πλέι άουτ να είμαστε στο 2-0 πίσω. Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες απέναντι της και να παραμείνουμε εμείς στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, τον ίδιο στόχο έχουμε και με τις υπόλοιπες ομάδες που θα έρθουν στα Χανιά».

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης για τον Υδραϊκό.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Κραβαρίτης για τον Υδραϊκό τόνισε τα εξής: «Σίγουρα η κάθε ομάδα από τη δική της πλευρά ήθελε τη νίκη. Τα Χανιά παρότι έχουν μείνει πίσω στον α’ γύρο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί κι έχουν τεράστιες εμπειρίες. Αγωνίζεται, άλλωστε, ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς στη κατηγορία όπως ο Βουλγαράκης ενώ επίσης έχουν ενισχυθεί σημαντικά με τους δυο ξένους. Βέβαια, ο ένας δεν έπαιξε σήμερα, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν έπαιξε ρόλο. Η έδρα παίζει πάντα τον πρωτεύοντα ρόλο για τα Χανιά, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στα 3 τελευταία λεπτά που ήμασταν με 2 γκολ μπροστά, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Δεχθήκαμε δύο αστεία γκολ, ειδικά το τελευταίο. Μας μένει η πίκρα ότι δεν φεύγουμε από τα Χανιά με τη νίκη και θεωρώ ότι τα Χανιά ήταν αυτά που έκλεψαν το αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια όπως έχω ξαναπεί είναι μακρά και δύσκολη και δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Αγωνιστική με αγωνιστική εξάλλου όπως βλέπουμε τα αποτελέσματα μεταβάλλονται και ομάδες από το 5 πάνε στο 11 και από το 11 στο 5, έχει πολύ δρόμο ακόμα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ15/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πρόσφερε στην Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ) το ποσό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ12/01/2019

ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ «ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ» ΣΤΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Σε ισοπαλία με σκορ 6-6 υποχρεώθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στο Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα του β’ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ