Μαχαίρας: Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια

Τις κρίσεις του για την ήττα από τη Βουλιαγμένη έκανε ο Ηλίας Μαχαίρας μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός του ΝΟΧ ANEK LINES επεσήμανε ότι τον προβληματίζει ότι οι παίκτες του δεν σκοράρουν στον παίκτη παραπάνω, τονίζοντας ότι θα γίνει προσπάθεια αυτή η αδυναμία να βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Ηλ. Μαχαίρα είναι οι εξής:

«Για την φάση της αποβολής δεν έχω να πω κάτι, είναι απόφαση του διαιτητή. Εχω διαφορετική άποψη, αλλά δεν παραμένω εκεί. Ας είχα βγει εγώ έξω και ας μας είχε δώσει το πέναλτι, οπότε θα ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάποιον βαθμό. Θεωρώ ότι αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί και στον παίκτη λιγότερο και στα ίσια. Κολλήσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ το οποία θα μπορούσαμε να μην τα είχαμε δεχτεί, αλλά ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση για ένα ακόμα παιχνίδι στον παίκτη παραπάνω, απέναντι βέβαια στην καλύτερη ομάδα με παίκτη λιγότερο στο πρωτάθλημα. Η Βουλιαγμένη δέχεται γκολ 25% στον παίκτη λιγότερο φέτος. Θεωρώ όμως ότι είχαμε ευκαιρίες για να έχουμε καλύτερες, τελικές επιλογές και να είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τις σερί ήττες του ΝΟΧ και για το γεγονός ότι η ομάδα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω: «Οι 13 αποβολές υπέρ μας είναι εντελώς σχετικό γιατί οι τέσσερις που μας δόθηκαν ήταν στο τέλος όταν είχε κριθεί το παιχνίδι και οι άλλες τρεις ήταν διπλές. Στην ίδια φάση, δηλαδή, μας ξαναέδινε αποβολή, επομένως είναι σαν να ήταν μια αποβολή. Σίγουρα αυτό μας προβληματίζει γιατί αν θέλουμε να διεκδικήσουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα, γιατί ενώ τα κάνουμε όλα, πρέπει να σκοράρουμε με ένα αξιόλογο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, να βάζουμε τουλάχιστον τα μισά, όπως ξεκινήσαμε κιόλας το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η διαφορά, αλλά είναι διαφορετικοί και οι αντίπαλοι. Οι τέσσερις ήττες δεν με προβληματίζουν. Στο ποδόσφαιρο, στις τρεις συνεχόμενες ήττες, φεύγει ο προπονητής, στο πόλο δεν γίνεται συνήθως αυτό. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Μπορεί να έρθει και μια πέμπτη ήττα γιατί στις γιορτές είμαστε συνήθως αλλού όπως είχε συμβεί και πέρσι. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία πιο εύκολα απ’ ό,τι πέρσι και δεν το θεωρώ, είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε με τέτοιες εμφανίσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ