Μαχαίρας: Είχαμε παραπάνω πίεση απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια

Ευχαριστημένος για το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Χίο o Ηλίας Μαχαίρας.

Ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES σημείωσε ότι η ομάδα του για πρώτη φορά έπαιξε με τον τίτλο του φαβορί και αυτό το γεγονός προσέδωσε άγχος στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι οι εξής:

«Είχαμε παραπάνω πίεση απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Προερχόμασταν από δύο νίκες και χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη. Ηταν το πρώτο παιχνίδι που ξεκινήσαμε ως φαβορί και ίσως αυτό μας φόρτωσε περισσότερο άγχος, κυρίως στην άμυνα, όχι στην επίθεση. Θεωρώ ότι με τα γκολ που πετύχαμε θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα, όχι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, γενικά κάναμε λάθη, που δεν πρέπει να επαναληφθούν για να έχουμε τύχη με καλύτερες ομάδες. Από κει και πέρα, θεωρώ ότι σε όλα τα παιχνίδια έχουμε πολλές αποβολές και, αντίθετα, δεν κερδίζουμε τις αποβολές που πρέπει. Αυτοί είναι όμως οι κανόνες του παιχνιδιού και βάσει αυτών πρέπει να παίξουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αν αδικούμαστε ή όχι».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Χίου, Μάκης Μικέδης, τόνισε τα εξής:

«Δεν ήταν καλός αγώνας, με την έννοια ότι υπήρχε πολύ παιχνίδι που δεν είχε λογική, δηλαδή πολλά λάθη και πολλές αποβολές. Ηταν ένα παιχνίδι λίγο βίαιο, στα όρια του αντιαθλητικού, θεαματικό, αλλά στο τακτικό κομμάτι των προπονητών δεν ήταν σωστό και καλό, ήταν όμως ωραίο. Από κει και πέρα, τα Χανιά έχουν καλύτερη ομάδα, καλύτερο υλικό και ποιότητα και αυτό νομίζω πως ήταν το στοιχείο που έκρινε το αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ17/11/2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ: ΙΣΟΠΑΛΟΙ 8-8 ΝΟΧ ANEK LINES-ΕΘΝΙΚΟΣ

Ενα εντυπωσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν, παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES και τον Εθνικό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ18/11/2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΧΑΡΙΤΑΚΗ

Ικανοποίηση σε γενικές γραμμές στον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES για το ισόπαλο 8-8 με τον Εθνικό, σύμφωνα με όσα τόνισαν στις …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ