Βράβευση για τον «Κορμοράνο»

Το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, «Κορμοράνος», βράβευσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στα γραφεία της στον Πειραιά και ήταν στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής κατάταξης Ανοικτής Θάλασσας 2010 όλων των περιοχών της Ελλάδας.

Ο «Κορμοράνος» βραβεύτηκε για την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης για την κατάκτηση της 1ης θέσης μεταξύ 26 σκαφών αλλά και για τη συμμετοχή σε 14 συνολικά αγώνες (μεταξύ των οποίων και στο Ράλι Αιγαίου για 27η χρονιά), στους οποίους κατέκτησε 2 φορές την 1η θέση, έξι φορές τη 2η, δύο φορές την 3η και μία φορά την 4η θέση. Κυβερνήτης του σκάφους είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης με πλήρωμα τους Αριστοτέλη Κοτόπουλο, Δημήτρη Γαγάρα, Λευτέρη Αμοιραλή, Θανάση Χασαπόπουλο, Γρηγόρη Παπαδάκη, Βασίλη Μαλλέ και Γιώργο Βουτσαρά.
Σύμφωνα με τον κ. Μανιουδάκη «το τρέχον έτος, το «Κορμοράνος», θα λάβει μέρος στο κοινό πρωτάθλημα Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ. που περιλαμβάνει 16 αγώνες, στο περιφερειακό πρωτάθλημα Κρήτης το οποίο θα πραγματοποιηθεί 27 με 29 Μαΐου στο Ηράκλειο ενώ αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για να πάρει μέρος στο Ράλι Αιγαίου (15-25 Ιουλίου), μαζί με άλλα 2 σκάφη του Ν.Ο.Χ., την «Αίθρα» (κυβερνήτης ο Αλέξανδρος Γκότσης) και την «Αλμύρα» (κυβερνήτης ο Δημήτρης Ναναδάκης)».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ01/08/2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ» ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ράλλυ Αιγαίου, ένας θεσμός που διαρκεί 56 χρόνια και είναι ο αρχαιότερος της Ανατολικής Μεσογείου, αποτελώντας …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ13/06/2019

ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Μια πολύ μεγάλη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αρχής γενομένης από …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ