Συνοδοιπόρος του τμήματος η ΑΝΕΚ LINES

Η ΑΝΕΚ LINES για 8η συνεχή χρονιά, ανανεώνει την αρωγή της στην ομάδα Κανόε-Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παραμένοντας συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος στους πολυετείς αγώνες των αθλητών.

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών το Κανόε-Καγιάκ του ΝΟΧ έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. 
Συγκεκριμένα την χρονιά που μας πέρασε το ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ του ΝΟΧ  ανεδείχθη Πρωταθλητής Ελλάδος.
Αξίζει, δε, να αναφερθεί  ότι το 2010 οι αθλητές και οι αθλήτριες του Κανόε κέρδισαν συνολικά 129 μετάλλια (48 χρυσά, 34 αργυρά και 47 χάλκινα). Εντυπωσιακή είναι η τροπαιοθήκη τους, την οποία κοσμούν εκατοντάδες μετάλλια από την συμμετοχή τους σε τοπικούς, πανελλήνιους, μεσογειακούς και ευρωπαϊκούς αγώνες.

omadiki-megΣύμφωνα με την Δ/ντρια Marketing της ΑΝΕΚ LINES  κα Ειρήνα Σίμου: «Είμαστε χαρούμενοι ως ΑΝΕΚ που μπορούμε για μία ακόμα χρονιά να στηρίξουμε μία σπουδαία ομάδα όπως το Κανόε – Καγιάκ. Αν και οι οικονομικές περίοδοι είναι δύσκολοι, η ΑΝΕΚ αποφάσισε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να είναι εκ νέου στο πλευρό των αθλητών του Κανόε. Γνωρίζοντας την υπεύθυνη και σοβαρή προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της ομάδας είμαι βέβαια για τις νέες επιτυχίες που έρχονται».

Με θερμά λόγια εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά  της ANEK LINES, οι παράγοντες της ομάδας:

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής του τμήματος από το 1996 κύριος Μανόλης Αγγελάκης, ανέφερε ότι «στους δύσκολους καιρούς που βρίσκεται η χώρα μας, η ΑNEK LINES στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και το Κανόε Καγιάκ. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης, με την οποία μας αντιμετωπίζει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια…».
Αντίστοιχα, ο κύριος Δημήτρης Καλλιβρετάκης, έφορος του τμήματος Κανόε Καγιάκ και στέλεχος της διοίκησης του Ν.Ο.Χ., δήλωσε: «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ANEK LINES για την ανανέωση. Ως διοίκηση του Ομίλου, πιστεύουμε ότι η ΑΝΕΚ αποτελεί πλέον συνώνυμο του Ν.Ο.Χ. καθώς τα τελευταία χρόνια η αρωγή της είναι πολύ σημαντική».

Η χορηγία προς το τμήμα Κανόε – Καγιάκ του ΝΟΧ εντάσσεται στην ευρύτερη εταιρική φιλοσοφία της ΑΝΕΚ LINES. Η ενεργός συμμετοχή της στη ζωή και την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών που εξυπηρετεί και ιδίως της Κρήτης, αποτελεί  στοιχείο της ταυτότητας και της δραστηριότητας της ΑΝΕΚ παράλληλα με την αδιάκοπη προσπάθειά της να παρέχει άριστες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ20/06/2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς το αγαπητό μέλος της διοίκησης, τον έφορο του τμήματος …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ16/06/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί πως στο πλαίσιο της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποιεί στο κολυμβητήριο Χανίων πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ