Ξεκινά η Γ’ περίοδος Καλοκαιρινών Προγραμμάτων

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει πως τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 – 15 ετών συνεχίζονται στις πισίνες του κολυμβητηρίου Χανίων (12,5μ., 25μ., 50μ.) από 16 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου 2012.

 

Επίσης, συνεχίζονται οι εγγραφές για την Γ’ περίοδο των Καλοκαιρινών Προγραμμάτων της Ολοήμερης Δημιουργικής και Αθλητικής δραστηριότητας που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων για δέκατη συνεχή χρονιά για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Η Γ’ περίοδος είναι προγραμματισμένη από 13 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 07.30 – 15.30.

Οι δραστηριότητες του προγράμματος είναι: εκμάθηση κολύμβησης στην πισίνα –θάλασσα – ποδόσφαιρο – μπάσκετ – βόλεϊ – χάντμπολ – χορός – σκάκι – παιδαγωγικά  παιχνίδια – κομπιούτερ – μουσική – ζωγραφική – ενημέρωση για πρώτες  βοήθειες – ναυαγοσωστική – κυκλοφοριακή αγωγή – ανακύκλωση – εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α.

Καλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στα παραπάνω προγράμματα να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ομίλου:
Διεύθυνση Ακτή Κανάρη, Νέα  Χώρα. Τηλέφωνο 28210 96078.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ