Κολυμπάει στο ΟΠΕΝ η τεχνική

Στο πανελλήνιο ΟΠΕΝ που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Περιστερίου θα συμμετάσχει η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το τριήμερο από Παρασκευή (11/5) έως και Κυριακή (13/5). Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. αποτελείται από πέντε αθλητές και πέντε αθλήτριες, στόχος των οποίων είναι να πραγματοποιήσουν τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις. Ειδικά, ο Αντώνης Τσουρουνάκης και η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου θα επιδιώξουν να «πιάσουν» τα όρια για τις Εθνικές ομάδες.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Χανιώτικου Ομίλου, Ηλία Καλαμαρίδη, η ομάδα του βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση λόγω του ότι τις τελευταίες εβδομάδες κατάφερε και προπονήθηκε στην 50άρα πισίνα και κατά τον ίδιο, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να σημειώσουν οι αθλητές του, καλές επιδόσεις.

Αναλυτικά η αποστολή που θα πάρει μέρος στο ΟΠΕΝ είναι η εξής: 
Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Ξηρουχάκης, Σαλεβουράκης, Τσουρουνάκης, Ηλιάκη, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Στέλλα Καλογεροπούλου, Καλαμαρίδη και Πατεράκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/08/2020

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ!

Στα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων επιστρέφει το πρωτάθλημα Ελλάδος στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης! Η ομάδα του Ηλία …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ12/08/2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με σημαντικές επιδόσεις συνεχίστηκε η τρίτη από τις συνολικά τέσσερις ημέρες του πανελληνίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ