Τιμή στους αθλητές του ΝΟΧ στα KOE AWARDS

Τιμή σε δέκα αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που την χρονιά που πέρασε, διακρίθηκαν με τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων στα αθλήματα της Υδατοσφαίρισης, της Συγχρονισμένης Κολύμβησης και της Τεχνικής Κολύμβησης απέδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης KOE AWARDS που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, η Ομοσπονδία βράβευσε την Τετάρτη 9 Μαρτίου δέκα αθλητές και αθλήτριες και τον προπονητή τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ, Ηλία Καλαμαρίδη.

Ειδικότερα, οι βραβεύσεις αφορούσαν τους εξής:

• Νικόλαο Παπασηφάκη και Δημήτριο Σκουμπάκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μπακού με την Εθνική ομάδα πόλο Εφήβων.

POLO

• Ηλία Καλαμαρίδη, προπονητή Τεχνικής Κολύμβησης.

• Αντώνιο Τσουρουνάκη για την κατάκτηση της 4ης και δύο 8ες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών (Κίνα) Τεχνικής Κολύμβησης.

texniki

Labardaki-Kalamaridis

• Ροζάννα Λαμπαρδάκη για την 2η, 4η και 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων (Σερβία).

• Γιάννα Γκεοργκίεβα για την 1η και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Γυναικών Συγχρονισμένης Κολύμβησης (Ολλανδία) και τις δύο 6ες και την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων (Μπακού).

• Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη για την 6η και 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων (Μπακού).

Geniki

• Όλγα Κουργιαντάκη για την 3η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων (Όστια).

• Νικολέτα Παπαγεωργίου για την 3η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων (Όστια).

• Βιολέτα Ζουζούνη για την 3η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων (Όστια).

Η εκδήλωση, όπως γίνεται κάθε χρόνο εξάλλου, ήταν λαμπρή από την Κολυμβητική Ομοσπονδία και πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου και τιμήθηκαν σε σύνολο 149 αθλητές και αθλήτριες και 53 προπονητές.

Να σημειωθεί δε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΕ και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο Υπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, Ελένη Αυλωνίτου, ο πολίστας που έλαβε μέρος σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες και Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Τάσος Δημοσχάκης, η πρώην Υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Σωτήρης Τριανταφύλλου, η Ολυμπιονίκης στο Στίβο, Πηγή Δεβετζή, η διεθνής πολίστρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, η οποία επιπλέον τιμήθηκε, Βούλα Κοζομπόλη, η Γενική Γραμματέας και Ολυμπιονίκης της Πάλης Βούλα Ζυγούρη, ο Πρόεδρος της Εθνικής προολυμπιακής προετοιμασίας και μέλος της ΕΟΕ, Γιάννης Βασιλειάδης, η Γωγώ Φυρίγου, που υπηρετεί το άθλημα των καταδύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι μέλος της τεχνικής επιτροπής καταδύσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σπύρος Πάντζας και ο Τμηματάρχης Αθλητισμού του ΑΣΑΕΔ, Γιώργος Μαργιολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ25/06/2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Συνέντευξη Τύπου παρατέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών προγραμμάτων, τα οποία θα διεξαχθούν …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τηρώντας μια παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προχώρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο, γιορτάζοντας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ