Κοινή προετοιμασία με Βουλιαγμένη οι μίνι παίδες

Στην Αθήνα για προετοιμασία αναχωρεί η ομάδα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη θα πραγματοποιήσουν συγκεκριμένα κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Βουλιαγμένης.

Η προετοιμασία αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, η πρώτη φάση του οποίου είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Φεβρουάριο (7-9/2). Ηδη μάλιστα έχουν ανακοινωθεί και οι αντίπαλοι για το Ναυτικό Ομιλο στο πλαίσιο της πρώτης φάσης που είναι οι Παναθηναϊκός, Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΟΦΗ και Πλιτς Πλατς.

Η προετοιμασία θα διαρκέσει μέχρι την προσεχή Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Κοκογιαννάκης, Κρασαδάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ02/08/2020

ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ – ΕΒΔΟΜΟΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο εφήβων τα οποία διεξήχθησαν το τελευταίο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ03/08/2020

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑQUA»

Με επιτυχία διεξήχθη ένα ακόμα εσωτερικό τουρνουά υδατοσφαίρισης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή τη φορά, στο τουρνουά πήραν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ