Κέρδισαν τα Αστέρια τα μικρά κορίτσια της Καλλιτεχνικής

Με μεγάλη επιτυχία πήρε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην Ημερίδα Ορίων Αστεριών Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ολα τα κορίτσια, που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους στο άθλημα, είχαν μια πολύ καλή παρουσία, καταφέρνοντας να κερδίσουν τα σχετικά όρια (Αστέρια). Ουσιαστικά, αυτά τα κορίτσια θα αποτελέσουν τη βάση για το Ναυτικό Ομιλο τα επόμενα χρόνια ούτως ώστε να μπορέσει το τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης να παραμείνει στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, τα κορίτσια που πήραν μέρος στους αγώνες είναι τα εξής: Ανδριανού, Βλαζάκη, Βουρδουμπά, Γερωνυμάκη, Διγλάκη, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κιναλοπούλου, Λαϊνάκη, Μακρινάκη, Μαρτσάκη, Μπουρδάκη, Νιωτάκη, Πανάγαρη, Πηγουνάκη, Συνάνη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη και Χαιρέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ03/10/2018

ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών θα έχουν αυτή την …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ