Κέρδισαν τα Αστέρια τα μικρά κορίτσια της Καλλιτεχνικής

Με μεγάλη επιτυχία πήρε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην Ημερίδα Ορίων Αστεριών Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ολα τα κορίτσια, που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους στο άθλημα, είχαν μια πολύ καλή παρουσία, καταφέρνοντας να κερδίσουν τα σχετικά όρια (Αστέρια). Ουσιαστικά, αυτά τα κορίτσια θα αποτελέσουν τη βάση για το Ναυτικό Ομιλο τα επόμενα χρόνια ούτως ώστε να μπορέσει το τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης να παραμείνει στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, τα κορίτσια που πήραν μέρος στους αγώνες είναι τα εξής: Ανδριανού, Βλαζάκη, Βουρδουμπά, Γερωνυμάκη, Διγλάκη, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κιναλοπούλου, Λαϊνάκη, Μακρινάκη, Μαρτσάκη, Μπουρδάκη, Νιωτάκη, Πανάγαρη, Πηγουνάκη, Συνάνη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη και Χαιρέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ18/06/2018

«ΕΛΑΜΨΑΝ» ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΕΣ

Το χρώμα, μεταξύ άλλων και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, είχε το διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ16/06/2018

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Μια μεγάλη διάκριση έχει καταφέρει ήδη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ