Κέρδισαν τα Αστέρια τα μικρά κορίτσια της Καλλιτεχνικής

Με μεγάλη επιτυχία πήρε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην Ημερίδα Ορίων Αστεριών Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ολα τα κορίτσια, που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους στο άθλημα, είχαν μια πολύ καλή παρουσία, καταφέρνοντας να κερδίσουν τα σχετικά όρια (Αστέρια). Ουσιαστικά, αυτά τα κορίτσια θα αποτελέσουν τη βάση για το Ναυτικό Ομιλο τα επόμενα χρόνια ούτως ώστε να μπορέσει το τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης να παραμείνει στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, τα κορίτσια που πήραν μέρος στους αγώνες είναι τα εξής: Ανδριανού, Βλαζάκη, Βουρδουμπά, Γερωνυμάκη, Διγλάκη, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κιναλοπούλου, Λαϊνάκη, Μακρινάκη, Μαρτσάκη, Μπουρδάκη, Νιωτάκη, Πανάγαρη, Πηγουνάκη, Συνάνη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη και Χαιρέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/12/2018

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην ημερίδα Αστεριών που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/12/2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή 16 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ