Κέρδισαν τα Αστέρια τα μικρά κορίτσια της Καλλιτεχνικής

Με μεγάλη επιτυχία πήρε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην Ημερίδα Ορίων Αστεριών Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ολα τα κορίτσια, που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους στο άθλημα, είχαν μια πολύ καλή παρουσία, καταφέρνοντας να κερδίσουν τα σχετικά όρια (Αστέρια). Ουσιαστικά, αυτά τα κορίτσια θα αποτελέσουν τη βάση για το Ναυτικό Ομιλο τα επόμενα χρόνια ούτως ώστε να μπορέσει το τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης να παραμείνει στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, τα κορίτσια που πήραν μέρος στους αγώνες είναι τα εξής: Ανδριανού, Βλαζάκη, Βουρδουμπά, Γερωνυμάκη, Διγλάκη, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κιναλοπούλου, Λαϊνάκη, Μακρινάκη, Μαρτσάκη, Μπουρδάκη, Νιωτάκη, Πανάγαρη, Πηγουνάκη, Συνάνη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη και Χαιρέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην αποστολή για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων συμπεριλήφθηκε η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά το PANTHEON APARTMENTS και την κα Τάνια Πατσουράκη για τη στήριξη στο τμήμα Καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ